Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Corrupt Political Simulator

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 711010

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 625 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  Szeretett volna valaha is országa elnökeként vagy alvilági főnökeként irányítani?
  Miért nem mindkettő?

  Korrupt – A Political Simulator a válasz, amire vártál!

  A legmerészebb álmaid válnak valóra ebben a politikai stratégiai és szimulációs játékban, amely bevezet téged a korrupt oligarcha által ismert örökké változó útvesztőbe. Ám ahhoz, hogy átkarolja magát ezen a homályos tájon, és végül átvegye az ország uralmát, szó szerint el kell rabolnia a földet minden ingatlantól, és meg kell vesztegetnie a folyamatos felemelkedését, biztosítva a parlamenti képviselők és a miniszterek lojalitását egyaránt. A politikai befolyás csak idáig vihet, tehát ahhoz, hogy helyet szerezzen magának a kormánynak, ügyesen kell manipulálnia a bankokat is. Valakinek ki kell mosnia az összes tiltott pénzt egy jövedelmező nap végén, igaz? Közalkalmazottnak lenni olyan kimerítő!

  Ha az oldaladra állítod a sajtót, az sokkal simább utat nyit a hatalom megragadása felé. Hogyan segíthet a negyedik birtok? Olyan egyszerű, mint a propaganda finanszírozása, amely nemcsak a szavazók esztelen tömegeit mossa ki, hanem minden olyan politikus támogatását is begyűjti, amely nem bírja a média folyamatos támadásait. A híradók nem lesznek olcsók, de sikerük szinte garantált.

  Kezdetben a kereskedelmi és lakóingatlanok kiváló megvesztegetési forrásnak bizonyulnak majd. Amellett, hogy segít befolyást vásárolni, szó szerint manipulálhatja a tőzsdét is. Mégis, kevés dolog jövedelmezőbb, mint egy cégek csődbe juttatása az Ön javára. Semmi sem lesz biztonságban az Ön megrongálódott markolatától, mivel az üzletek, gyárak és bérlői blokkok eldobhatóbbak, mint Monopoly társaik.

  Ne feledje azonban, hogy minden cselekedetnek megvan a maga következménye. A túl sok csalás egymás után a töréspontra sodorja a lakosságot, és így börtönbe kerülhet, és pótolhatatlan büntetést kaphat. A végtelennek tűnő kapzsiság világában még a politikai védelemnek is megvannak a határai. A jóindulatú üzletemberek látszatának fenntartása nyilvánvaló érdemekkel jár, hiszen senki sem gyanakszik sokáig emberbarátra. Jól játsszon kártyákkal, és a város lesz a közmondásos osztriga.

  Játék jellemzők:
  - Vegye át az irányítást a törvényhozó épületek, cégek, bankok és ingatlanvállalkozások felett.
  - Alkalmazzon minisztereket, képviselőket, állampolgárokat, rendőröket, szinte bárkit, aki a fizetési listáján szerepel.
  - Hozzon létre off-shore számlákat.
  - Mossuk agyon a tömegeket.
  - Kezelje a tiltakozásokat és a sztrájkokat a saját javára.
  - Szerezzen hírnevet és eredményeket
  - Fedezzen fel és rontson el egy egész várost gondos tervezéssel.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Sport Indie Szimuláció Stratégia Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2017-09-15
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Corrupt Political Simulator termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek