Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  CortexGear: AngryDroids

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 375620

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 635 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  CortexGear: AngryDroids:  CORTEXGEAR: ANGRYDROIDS-BAN, AZ EGYÜTT JÁTSSZA:
  Egy idegen (főszereplő) hacker, aki átveszi az irányítást egy CortexGear (beültetett agyú robot) felett, hogy kiirtsa a dühös droidokat. Az idegen az egyik utolsó túlélője az AngryDroids elleni Cortex-háborúnak (az ellenfél feltörésén alapuló háború). Az alien szintén a CortexSoldiers (nagy hacker képességekkel rendelkező katona) generációjából származik, abból a generációból, amely véget vetett a végső CortexWarnak az emberiség ellen. Fedezze fel a földönkívüli valódi eredetet a játék történetén keresztül, egy dühös droidok által megfertőzött világban.

  Ha többet szeretne megtudni a történetről, látogassa meg a játék weboldalát. A játék teljes története ott van elhelyezve.

  BÁTOR A JÁTÉKBAN KÉSZSÉGEIVEL ÉS REFLEXEIVEL
  A CortexGear: AngryDroids egy kihívásokkal teli akció-kalandjáték, amelyben logikusan kell gondolkodnod, hogy megtaláld ellenséged gyengeségeit, csapdákkal csapd be ellenségeidet és drákói rejtvényeket oldj meg. Számítógépeket is fogsz feltörni, elsajátítani a trükköket és kombókat, mert a helyek hatalmasak és ellenségesek. A továbbhaladó út nem mindig világos, és a halál azonnal találkozik veled, amint alábbhagyod, de légy bátor, küzdj jól és fedezd fel figyelmesen, mert a droidok mérgesek, és nem osztoznak gyenge emberi érzelmeiden. Nincs szánalom.

  • Többjátékos (cross platform).
  • Többjátékos színpadi testreszabás.
  • Túlélő mód.
  • 20 extra kihívást jelentő szint.
  • Több mint 6 óra kampány.
  • Véletlen ellenség.
  • 35 különböző ellenség.
  • Több mint 100 fegyverkészlet (24).
  • Trükkök listája (különlegességek és kombinált mozdulatok).

  A legnehezebb Sci-Fi forgatás sidescroller
  Klasszikus 3D Sci-Fi lövöldözős sidescroller, ahol a gyors taktikáknak és képességeknek összhangban kell lenniük a játékkal. Fuss és fegyveres lövöldözős játék egyszerre egér- és billentyűzetvezérléssel. Egy kalandjáték érzelmes történettel és epikus játékmenettel, PC-re, Mac-re és Linuxra.

  A " CortexGear: AngryDroid s" egy kalandjáték, amely számos formában kihívást jelent a képességeidnek. A robotok tudatosak, és nem mozdulnak meg. A csatlakozz hozzánk vagy pusztulj mentalitással azok az AngryDroidok küldetést teljesítenek: „Elpusztítalak”

  A játék kemény, képzett és erőszakot, intelligens témákat, minimális vért és fenyegető nyelvezetet tartalmaz.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2015-09-24
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a CortexGear: AngryDroids termékhez

  Hasonló termékek