Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Cougar I Outrider I 3MORDNXB.0001 I Gaming chair I Adjustable Design / Black/Orange

  Kategória: Gamer székek

  Cikkszám: CGR-OUTRIDER

  • 106 695 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  A Cougar Outrider gamerszék tökéletesen megfelel a professzionális játékosok igényeinek a kényelem és a tartósság kombinációjával. A nagy sűrűségű hab, az acélváz, a fém alap, a dönthető háttámla, a perforált prémium PVC bőr, a finom hímzés, valamint az ergonomikus kialakítású karfa segítségével könnyedén megtalálhatja a legkényelmesebb pozíciót. Jöjjön és fedezze fel a játékot, és üdvözölje minden csatát, hogy nyerjen!

  Páratlan kényelem

  A Cougar Outrider hozza azt a rendkívül kényelmes kényelmet, amelyre alaposan élvezheti a hosszú játéküléseket. Teljesen állítható és ultra minőségű anyagokból készült, nagy sűrűségű habbal, ez a gamerszék is rendelkezik az egyedi Cougar dizájnnal, amely a játék iránti szenvedély jelévé vált.

  Prémium PVC bőr

  Az Outrider perforált bőr csak a legjobbat hozza el Önnek. Nedvességelnyelő és izzadságelvezető tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek frissen és kényelmesen tartják Önt. Kellemesebbnek és lélegzőbbnek fogod érezni, mint valaha!

  Fej- és ágyékpárna

  A további támogatás és kényelem érdekében az Outrider két kényelmes párnát tartalmaz a fej és az ágyéki régió felszabadítására. Koncentráljon a játékra!

  Nagy sűrűségű habszivacs

  Az Outrider ergonomikus, nagy sűrűségű hab maximális kényelmet garantál és nagyszerű alátámasztást biztosít, stílusosabb formával és a deformáció megelőzésével.

  Állítható kialakítás

  Az Outrider minden pillanatban alkalmazkodik az Ön igényeihez a többféle beállítási lehetőségen keresztül: A dugattyús emelőmagasság-állítással könnyedén beállíthatja az Outrider magasságát a kiváló minőségű dugattyús emelővel. A folyamatos 180º-os hátradőlés lehetővé teszi, hogy akár 180º-ban hátradőljön. Munka közben maradjon egyenesen, munka után pedig feküdjön le pihenni. Az Outrider dönthető funkció lehetővé teszi, hogy a szék alatt található gomb elforgatásával beállítsa a szék viselkedését, szabályozva az ellenállás szintjét, amikor dönti a széket.

  Minőség és biztonság

  Az Outrider olyan masszív, mint amilyennek a neve is mutatja, és a legjobb alkatrészekből készült, hogy ne csak azt garantálja, hogy igazán hosszú ideig fog tartani, hanem azt is, hogy biztonságosan használhatja az összes csodálatos funkcióját.

  Teljes acélváz

  Az Outrider vázszerkezete acélból készült, ami nem csak a hosszú távú tartósságot garantálja, hanem erős tartást is biztosít a testednek.

  Hímzett logó

  Az Outrider egy igazi játékos jelét viseli: Míg mások logókat nyomtatnak a székre, a Cougar a játékszenvedély jelképévé vált hímzést készíttette, így a szék hosszú évekig nem fog elhasználódni.

  Végső minőség: 4. osztályú gázemelő henger

  Minden játékszék szíve a gázemelő henger. A Cougar nem spórolt a minőségen ennél a létfontosságú alkatrésznél, és 4. osztályú gázemelő hengert használt a páratlan biztonság és megbízhatóság garantálása érdekében. A sima működés és a hihetetlen ellenállás a legjobb garancia az Outrider minőségére.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek