Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    CryptoFarm

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 916980

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 19 180 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek


    Ebben a játékban egy kriptovaluta farm virtuális tulajdonosa leszel. A karaktered egy furcsa csecsebecsét örökölt a nagyapjától: egy hatalmas kulcsot címkével - egy címet írtak rá. Az örökös megérkezett a megadott helyre, és meglepő módon egy hatalmas üres hangárt fedezett fel közvetlenül maga előtt. Odabent, a hangár sarkában volt egy számítógépes íróasztal, a számítógépre pedig gondosan telepítették a kriptovalutafarmot kezelő szoftvereket! Tehát, amint látja, a karaktered nagyapja nem hagyott hátra vagyont, hanem eszközt hagyott a vagyon megszerzéséhez. Tudta, hogy az unokája okos lesz, az biztos.
    A helyzet értékelése után elkezdi kezelni a dolgokat. A terve az, hogy videokártya állványokat vásárol és telepít, energiával és hűtéssel látja el őket, kriptovalutát generál és a legjobb árfolyamon váltja be. Legfőbb célod pedig az, hogy a gazdaságod minél nagyobb legyen!

    Főbb jellemzők:

    • Több mint egy tucat különböző típusú berendezés, különféle jellemzőkkel;
    • Taktikai mélység - a gazdaság hatékonysága közvetlenül attól függ, hogyan telepíti és rendezi az összes berendezést;
    • Dinamikusan változó kriptovaluta árfolyam, amely világos grafikonon belül van ábrázolva;
    • Rendszergazdák és brókerek, akik segítenek automatizálni a farmkezelést - lecserélhetik a régi berendezéseket és automatikusan kicserélhetik a kriptovalutát.


    Emlékeztetjük Önöket, hogy ez egy játék, és a bitcoin generáció nem valósul meg. Ezenkívül előfordulhat, hogy a játékon belüli bitcoin árfolyam nem felel meg a valódinak. A játékélmény azonban arra ösztönözhet, hogy a való életben is kipróbáljon néhány kriptovaluta bányászati tevékenységet, így ez csak rajtad múlik!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Szimuláció
    Megjelenés dátuma: 2018-09-14
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a CryptoFarm termékhez

    Hasonló termékek