Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  CryptoFarm

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 916980

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 15 380 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  Megosztás

  Top termékek


  Ebben a játékban egy kriptovaluta farm virtuális tulajdonosa leszel. A karaktered egy furcsa csecsebecsét örökölt a nagyapjától: egy hatalmas kulcsot címkével - egy címet írtak rá. Az örökös megérkezett a megadott helyre, és meglepő módon egy hatalmas üres hangárt fedezett fel közvetlenül maga előtt. Odabent, a hangár sarkában volt egy számítógépes íróasztal, a számítógépre pedig gondosan telepítették a kriptovalutafarmot kezelő szoftvereket! Tehát, amint látja, a karaktered nagyapja nem hagyott hátra vagyont, hanem eszközt hagyott a vagyon megszerzéséhez. Tudta, hogy az unokája okos lesz, az biztos.
  A helyzet értékelése után elkezdi kezelni a dolgokat. A terve az, hogy videokártya állványokat vásárol és telepít, energiával és hűtéssel látja el őket, kriptovalutát generál és a legjobb árfolyamon váltja be. Legfőbb célod pedig az, hogy a gazdaságod minél nagyobb legyen!

  Főbb jellemzők:

  • Több mint egy tucat különböző típusú berendezés, különféle jellemzőkkel;
  • Taktikai mélység - a gazdaság hatékonysága közvetlenül attól függ, hogyan telepíti és rendezi az összes berendezést;
  • Dinamikusan változó kriptovaluta árfolyam, amely világos grafikonon belül van ábrázolva;
  • Rendszergazdák és brókerek, akik segítenek automatizálni a farmkezelést - lecserélhetik a régi berendezéseket és automatikusan kicserélhetik a kriptovalutát.


  Emlékeztetjük Önöket, hogy ez egy játék, és a bitcoin generáció nem valósul meg. Ezenkívül előfordulhat, hogy a játékon belüli bitcoin árfolyam nem felel meg a valódinak. A játékélmény azonban arra ösztönözhet, hogy a való életben is kipróbáljon néhány kriptovaluta bányászati tevékenységet, így ez csak rajtad múlik!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Szimuláció
  Megjelenés dátuma: 2018-09-14
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a CryptoFarm termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek