Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Cursed Mansion

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 967120

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 510 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A Cursed Mansion egy mély erdőben kezdődik. Egy titokzatos vihar arra készteti Rose-t, hogy menedéket keressen egy hatalmas kastélyban, amely első pillantásra üresnek tűnik. Ahogy belép, az ajtó becsapódik, és beszorítja. Kénytelen más kiutat keresni, hogy felfedezze, valami igazán baljós történt a kastélyban... és még mindig nagyon él, az Elátkozott Kúria árnyékában lapul.

  Fedezze fel a kúria fájdalmas történelmét körülvevő homályos igazságot. Segíts Rose-nak nyomokat és kulcsfontosságú tárgyakat találni, amelyek segíthetnek neki megoldani a rejtvényeket, és megmenekülni a halálos helyzetek elől. A dolgok sokféleképpen elromolhatnak…
  Rose sorsa a te kezedben van.

  A Cursed Mansion klasszikus horror RPG-élményt nyújt, a felfedezésre és a kísérteties légkörre összpontosítva. A többszörös befejezés és a különféle rejtvények ébernek tartják az embert, és egy hátborzongató kalandon vezetnek keresztül.

  Fedezd fel

  A Cursed Mansion több tucat szobát kínál felfedezésre. Mindegyik terület interaktív, érdekes rejtvényekből áll, amelyek rejtvényeket oldhatnak meg, vagy halált válthatnak ki.

  A Cursed Mansion játékban az előrehaladás azáltal történik, hogy nyomokat és tárgyakat találsz, amelyek segítenek megoldani a rejtvényeket és a rejtvényeket a történetben. A játékosnak szüksége lehet bizonyos elemekre vagy információkra, amelyeket az egyik területről gyűjtött össze, hogy feloldhassa és továbbhaladjon egy másikon.

  Harc a sors ellen

  Az események a játék során aktiválhatók. Lehetséges, hogy több területtel ezelőtt kapcsolatba került valamivel, ami később halálos eseményt indít el. Lehet, hogy a játékos rossz helyen van a megfelelő időben. A játéknak több halálos vége, néhány rossz vége, néhány jó vége van, és csak egy IGAZ vége.

  Legyen óvatos, nehogy felébressze az átkozottakat:


  • Térképrészletek : Minden területet gondosan terveztek és alakítottak ki, hogy olyan kísérteties hangulatot teremtsenek, amelyet olyan horrorfilmek ihlettek, mint a Ju-On és az Insidious, valamint olyan horrorjátékok, mint a Majo no le és a Layers of Fear.
  • Játékmenet napló : Nyomon követi és elmenti a játék előrehaladását.
  • Interaktív ikon : A játékosok nem fognak elakadni, mert az interaktív ikonok segítségével láthatja, hogy mit lehet és mit nem.
  • Váltakozó események : Minden alkalommal, amikor a játék újraindul, a korábban megtörtént események megismétlődhetnek, de előfordulhat, hogy nem.
  • A történet elágazása/több befejezés : Minden interakció és döntés számít.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland, Indie, Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2023-03-30
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek