Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Daymare: 1994 Sandcastle

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1530470

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 13 365 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  Megosztás

  Top termékek
  A Daymare: 1994 Sandcastle egy harmadik személyű történet-vezérelt túlélő horrorjáték , A kritikusok által is elismert Daymare: 1998 előzménye . Lépjen be Dalila Reyes különleges ügynök helyébe, aki egy korábbi kormánykém, aki jelenleg a HADES (Hexacore Advanced Division for Extraction and Search) nevű egység szolgálatában áll, és készüljön fel, hogy belépjen az Amerikai Egyesült Államok legfejlettebb kísérleti kutatóközpontjába. . Legyen azonban óvatos, mert a katonai kutatóközpont kietlen, labirintusos mélységének sötétjében valami hátborzongató és halálos vár rátok!  Ragadd meg minden idők egyik leginnovatívabb és technológiailag legfejlettebb fegyverét, és készülj fel arra, hogy soha nem látott lényekkel nézz szembe, miközben végigfutsz egy sor ijesztően hangulatos beállításon, amelyek készen állnak a felfedezésre.  Heves és halálos ellenségek, kemény akciójáték-mechanika, környezetvédelmi rejtvények, dermesztő filmzene, rengeteg felfedezés és hatalmas adag koncentrált horror tökéletes keveréke vár rád a Daymare: 1994 Sandcastle játékban. Egyetlen hely sem biztonságos, különösen, ha rémálmai vadásznak rád.  • Új karakterek és nagy visszatérések – vegyen részt a szigorúan titkos "Sandcastle" küldetésben, mint a játék főszereplője, HADES Dalila Reyes különleges ügynök, és rekonstruálja néhány Daymare: 1998 legkedveltebb karakterének múltját.
  • Halálos és félelmetes ellenségek – küzdj meg, öld meg és vágd szét az új ellenségeket, amelyek közted és küldetésed megoldása között állnak, olyan ijesztően intelligensek, agresszívek és minden részletében valósághűek.
  • Megújult felület – a DID visszatért, bár teljesen újratervezett módon. Kezelje készleteit, lőszereit és egészségügyi cikkeit közvetlenül az új játékfelületről, amely még soha nem volt ilyen egyszerű és intuitív.  • Eye to the Scanner – a Reyes karjára telepített innovatív eszköznek köszönhetően elemezheti a környezet egyes részeit, és új fejtörőket tárhat fel, amelyeket megoldhat, titkos dokumentumokat gyűjthet ki és rejtett tárgyakat észlelhet!
  • Környezetvédelmi rejtvények – a megoldás gyakran a szemed előtt van! Keresse meg az összes nyomot, és győzze le a környezeti akadályokat, hogy erőforrásokat és gyűjthető tárgyakat szerezzen.
  • Biztos, hogy meghalt? – Daymare-ben: 1994 Sandcastle, készülj fel a valaha látott legkeményebb és legagresszívabb ellenséggel való szembenézésre. Sőt, még ha biztos is vagy benne, hogy megöltél egyet, rájössz, hogy teljesen új formában és még halálosabb formában is visszatérhet, mint korábban!  • Lélegzetelállító és magával ragadó grafika, hanghatások és filmzene – az Unreal Engine 4 erejének köszönhetően a legfélelmetesebb élményekben lesz részed!
  • Vissza a 90-es évekbe… újra! – ha szeretted a Daymare: 1998 nosztalgiáját, a Daymare: 1994-ben a Sandcastle úgy fogja érezni, mintha a 90-es évek tipikus akcióhorrorját/filmjét játszaná. Számítson rá, hogy visszarepül az időben sok ismerős utaláshoz és retró ízű, rettenetesen autentikus hangulathoz.
  • Fagy! – fegyverekből biztosan nem lesz hiány, de készülj fel a valaha készült egyik leginnovatívabb és legerősebb fegyverrel: a Frost Grip-el! FIGYELMEZTETÉS: folyékony nitrogént tartalmazhat.
  • Veterán vagy újonc – válaszd ki a legmegfelelőbb játéknehézséget a harci képességeid és a túlélési horror terén szerzett tapasztalataid alapján. Akárhogy is lesz, a gyengécske számára komoly kihívás lesz!

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció
  Megjelenés dátuma: 2023-08-30
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Daymare: 1994 Sandcastle termékhez

  Hasonló termékek