Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    DDR5 96GB PC 6800 CL34 G.Skill KIT (2x48GB) 96-RS5K

    Kategória: Memória

    Cikkszám: F5-6800J3446F48GX2-RS5K

    • 246 450 Ft
      Nettó ár: 194 055 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4 - 9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A Ripjaws S5 egy olyan DDR5 DRAM memóriasorozat, amely a G.SKILL szigorú validációs tesztjein átesett, kézzel szűrt memória IC-kből készült. A Ripjaws S5 sorozatú memória ideális egyensúlyt teremt a teljesítmény, a kompatibilitás és a stabilitás között, és matt fekete vagy matt fehér alumínium hőszórókkal kapható.

    Nagy sebességű memóriateljesítmény Intel Core platformmal

    A G.SKILL elkötelezett a nagy teljesítményű memória kifejlesztése mellett minden új Intel platformgenerációhoz. Az Intel Core platformra kifejlesztett Ripjaws S5 a DDR5 sebességi potenciálját használja ki, hogy a teljesítmény teljesen új szintjét hozza el a világ túlhajtók és PC-rajongók számára.

    Tapasztalja meg a sebesség evolúcióját

    A nagy teljesítményű memóriák fejlesztése terén szerzett több évtizedes tapasztalatra épülő Ripjaws S5 sorozatú DDR5 DRAM memória kézzel szűrt IC-kkel készült, és nagy sebességű teljesítményre tervezték.

    Kompakt, alacsony profilú kialakítás

    A mindössze 33 mm-es, alacsony profilmagasságú Ripjaws S5 memória ideális választás kompakt PC-kbe vagy nagy CPU-hűtőkkel ellátott rendszerekbe.

    Egyéb tulajdonságok
    Memória mérete: 96 GB
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek