Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  DDR5 96GB PC 6800 CL34 G.Skill KIT (2x48GB) 96-RS5K

  Kategória: Memória

  Cikkszám: F5-6800J3446F48GX2-RS5K

  • 220 930 Ft
  • Elérhető: Kevesebb mint 5 darab
  • Külső raktáron - Várható szállítás: 4 - 4 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  A Ripjaws S5 egy olyan DDR5 DRAM memóriasorozat, amely a G.SKILL szigorú validációs tesztjein átesett, kézzel szűrt memória IC-kből készült. A Ripjaws S5 sorozatú memória ideális egyensúlyt teremt a teljesítmény, a kompatibilitás és a stabilitás között, és matt fekete vagy matt fehér alumínium hőszórókkal kapható.

  Nagy sebességű memóriateljesítmény Intel Core platformmal

  A G.SKILL elkötelezett a nagy teljesítményű memória kifejlesztése mellett minden új Intel platformgenerációhoz. Az Intel Core platformra kifejlesztett Ripjaws S5 a DDR5 sebességi potenciálját használja ki, hogy a teljesítmény teljesen új szintjét hozza el a világ túlhajtók és PC-rajongók számára.

  Tapasztalja meg a sebesség evolúcióját

  A nagy teljesítményű memóriák fejlesztése terén szerzett több évtizedes tapasztalatra épülő Ripjaws S5 sorozatú DDR5 DRAM memória kézzel szűrt IC-kkel készült, és nagy sebességű teljesítményre tervezték.

  Kompakt, alacsony profilú kialakítás

  A mindössze 33 mm-es, alacsony profilmagasságú Ripjaws S5 memória ideális választás kompakt PC-kbe vagy nagy CPU-hűtőkkel ellátott rendszerekbe.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek