Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Dead Rising 3 Apocalypse Edition

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 265550

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 3 670 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Bármi és minden fegyver a Dead Rising 3-ban. Fedezze fel Los Perdidos zombik által fertőzött városát, és találjon módot a menekülésre, mielőtt egy katonai csapás letörli a térképről az egész várost és mindenkit, aki benne van. Intenzív akciókkal, valamint páratlan szintű fegyver- és karakter-testreszabással a Dead Rising 3 olyan szívdobogtató élményt nyújt, amely minden máshoz nem hasonlítható, miközben felfedezed, keresel és harcolsz a túlélésért egy hatalmas nyitott világban, a zombiapokalipszis küszöbén.

  JELLEMZŐK

  • Üdvözöljük a Los Perdidosban – 10 évvel a Fortune City eseményei után játszva, a játékosok Los Perdidos hatalmas nyitott és fertőzött világába kerülnek, miközben elmerülnek az akciókban és a lenyűgöző látványban.
  • Az összes túlélési horror akció PC-re érkezik – A nagy felbontásra optimalizált PC-s kiadás teljes körű Steam- és játékvezérlő-támogatást tartalmaz.
  • Több zombi, mint valaha – A zombik minden eddiginél okosabbak és halálosabbak az intelligens mesterséges intelligencia és a megosztott tudatosság révén, amely arra kényszeríti a játékosokat, hogy minden ravasz készségüket és kreativitásukat alkalmazzák az életben maradás érdekében.
  • Több száz egyedi kombinált fegyver és jármű – Kombináld és alakítsd testre a homokozóvilágban megtalálható több száz darabot, beleértve a szörnyű Boom Cannon fegyvert vagy a Party Slapper járművet.
  • Nézz szembe a horrorral egyedül vagy egy barátoddal – Csatlakozz egy barátoddal a végtelen zombigyilkos káoszért, és szerezz tapasztalati pontokat, amelyek visszavezetik az egyjátékos élményeidet.
  • Bónusz letölthető tartalom – A „Los Perdidos elbeszélhetetlen történetei” mind a négy letölthető kiegészítő csomagja már megtalálható. Minden kiegészítő fejezet más-más főszereplőre összpontosít, és őrült új fegyverekhez és járművekhez ad hozzáférést a játékosoknak, amelyek átkerülnek a fő játékba.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció
  Életkor: 18+
  Megjelenés dátuma: 2014-09-05
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Dead Rising 3 Apocalypse Edition termékhez

  Hasonló termékek