Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Death Ray Manta SE

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 338760

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 445 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Death Ray Mantának lézerek vannak a fejében
    Felrobbantotta a házát, most helyette az űrben él.

    DEATH RAY MANTA


    Két bot, egy hal, néhány villogó lámpa. A Death Ray Manta egészen határozottan egy videojáték a legtisztább értelemben. A 2015-ös Molyneux évében újratervezték, átépítették, újramasterálták a Steam számára.

    A Death Ray Manta egy rövid formájú felülről lefelé futó aréna lövöldözős játék, ahol színes lézersugarak segítségével robbanthatod fel az ellenséget. A képernyő közepén megjelensz, pillanatok múlva a képernyő megtelik aknákkal, robotokkal, nyulakkal és a csillagokon túli lézerekkel. Gyűjts űrgyöngyszemeket bónuszként, és lőj le minden mást, amit csak tudsz, hogy magadra villantsd a fényeket. Célozza meg a saját személyes magas pontszámát. Milyen messzire lehet eljutni a haltérbe?

    32 képernyőn egyre színesebb és őrültebb lézeres káosz az agy mögött (többek között) Squid Yes, Not So Octopus, SYNSO 2 és a Waves kihívási módja. Ráadásul ő az a szőrös srác az internetről. Tudod az egyet.

    A Death Ray Manta Mike Daw közreműködésével készült, aki a lábmelegítő elegáns dallamokat adta, és Andy White, aki besegített a motorháztető alá, és megőrizte a józan eszemet. Borítókép a legendás Ste Pickfordtól.

    "Abszolút brilliáns!" - Rob Fearon
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie Akció
    Megjelenés dátuma: 2015-09-17
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Death Ray Manta SE termékhez

    Hasonló termékek