Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Death Ray Manta SE

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 338760

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 475 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Death Ray Mantának lézerek vannak a fejében
  Felrobbantotta a házát, most helyette az űrben él.

  DEATH RAY MANTA


  Két bot, egy hal, néhány villogó lámpa. A Death Ray Manta egészen határozottan egy videojáték a legtisztább értelemben. A 2015-ös Molyneux évében újratervezték, átépítették, újramasterálták a Steam számára.

  A Death Ray Manta egy rövid formájú felülről lefelé futó aréna lövöldözős játék, ahol színes lézersugarak segítségével robbanthatod fel az ellenséget. A képernyő közepén megjelensz, pillanatok múlva a képernyő megtelik aknákkal, robotokkal, nyulakkal és a csillagokon túli lézerekkel. Gyűjts űrgyöngyszemeket bónuszként, és lőj le minden mást, amit csak tudsz, hogy magadra villantsd a fényeket. Célozza meg a saját személyes magas pontszámát. Milyen messzire lehet eljutni a haltérbe?

  32 képernyőn egyre színesebb és őrültebb lézeres káosz az agy mögött (többek között) Squid Yes, Not So Octopus, SYNSO 2 és a Waves kihívási módja. Ráadásul ő az a szőrös srác az internetről. Tudod az egyet.

  A Death Ray Manta Mike Daw közreműködésével készült, aki a lábmelegítő elegáns dallamokat adta, és Andy White, aki besegített a motorháztető alá, és megőrizte a józan eszemet. Borítókép a legendás Ste Pickfordtól.

  "Abszolút brilliáns!" - Rob Fearon
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2015-09-17
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Death Ray Manta SE termékhez

  Hasonló termékek