Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Deathwave

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 463870

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 960 Ft
   Nettó ár: 756 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A Deathwave egy arcade shooter, ahol fantasztikus ellenségek hordáival küzdhetsz futurisztikus fegyverek és mágia segítségével.

  A játék egy „Old School” FPS Arcade játékmenetet kínál, amelyet Doom, Quake, Duke Nukem és Serious Sam ihletett.

  A játék lényege a lövöldözés és a mozgás, az ellenségek okosak, sokan vannak, és hacsak nem használod okosan a fegyvereidet, valószínűleg elég gyorsan vereséget szenvedsz.

  Varázslatok és fegyverek


  Hatalmas sci-fi fegyverek arzenálja van, beleértve a lézerfegyvereket, pisztolyokat és sörétes puskákat. Amit kombinálsz egy nagy varázslat-listával, amellyel megküzdhetsz az ellenségeiddel. Lefagyaszthatod őket egy jégvarázslattal, majd megsemmisítheted őket, amíg nem tudnak mozogni, vagy egyszerűen felrobbanthatod őket egy tűzgolyóval.

  Rugalmas játékmenet és újrajátszhatóság


  Kiválasztod, hogy mely varázslatokat szeretnéd használni, és több fegyvert is kapsz, amelyeket tetszés szerint használhatsz. Ez a sokféle játékstílus kiegyensúlyozott lesz, így kiválaszthatod a játékmódot. A játék minden meccsen rögzíti a teljesítményedet, és eredménytáblát ad. Próbálj meg minél több kört megnyerni, miközben magas szintű főnököket győzöl le.

  Különféle ellenségek


  Rengeteg különböző ellenséget kell legyőzni, a játék 4 osztályú ellenséggel indul (csontvázak, lovagok, mágusok és kiborgok). Ezen osztályok mindegyikének többféle típusa lesz, például a csontvázak használhatnak kardot, fegyvert és különféle páncélokat, míg a varázslóknak sokféle típusa létezik a varázslatuk elemétől függően.

  Challenging Bossfights


  Néhány körben egy boss kör történik. A játék 3 főnökkel indul, a Necromancerrel, a Lord Knighttal és az Archmague-vel. Mindegyik teljesen más, és fejlett mesterséges intelligencia is harcol veled.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie, Akció
  Megjelenés dátuma: 2016-06-09
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek