Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Deerma F628S ultrahangos párásító - Bontott termék!

  Kategória: Párásítók

  Cikkszám: F628S_BT

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Tulajdonságok:

  A légpárásítás új szintre lép.
  A Deerma F628S egy új generációs légpárásító, ami elegáns, könnyű a használata és tisztított vízzel párásít, amivel ügyelhet a saját és családja egészségére is!
  Tökéletes teljesítményre tervezve.
  A párásító átgondolt kialakítása garantálja a megbízható és biztonságos működését. A tartályba töltött víz először a beépített UV fényhez folyik, ami teljesen megtisztítja azt. Ennek köszönhetően a készülék tiszta, friss vízpárával biztosítja a megfelelő szintű páratartalmat az otthonában.
  A tökéletes páratartalom.
  A Deerma F628S gondoskodik az Ön egészségéről! A hőmérséklet és a páratartalom szintje szoros összefüggésben van azzal, hogy valaki hogyan érzi magát, így érdemes biztosítani a megfelelő körülményeket. A készülék folyamatosan 45 és 90% közötti páratartalmat biztosít, ami optimális az emberi test számára. Állítsa be azt a szintet, ami a legmegfelelőbb az Ön számára, és a készülék automatikusan leáll, amikor elérte a beállított szintet, ezzel elkerülve a túl magas páratartalmat.
  Megfelelő páratartalom éjjel-nappal.
  A készülék gond nélkül biztosítja a párásítást bármelyik napszakban. Csupán annyit kell tennie, hogy mielőtt aludni megy, kapcsolja ki a kijelzőt, hogy a világítás ne zavarja Önt. A párásító emellett nagyon halkan működik, csupán 30 dB a zajszintje, így nem fogja Önt zavarni akár aludni, tanulni, dolgozni vagy csak pihenni szeretne. 
  Párásítás és illatosítás egyben? A Deerma F628S-el ez is lehetséges!
  Nem telik sok időbe, hogy a párásítót illatosítóvá változtassa! Csak töltse meg az erre alkalmas tartályt a kedvenc illóolajával, majd kapcsolja be a készüléket és élvezze a csodás, nyugtató illatokat! Ez a tökéletes módja annak, hogy lazítson egy hosszú és fárasztó nap után.

  • Víztartály űrtartalma: 5 L

  • Teljesítmény: 25 W

  • Méret: 190 x 190 x 350 mm

  Bontott csomagolás, kipróbált termék!
  Teljesítmény 25 Watt
  Tartály űrtartalma 5 liter
  Szélesség 190 mm
  Mélység 190 mm
  Magasság 350 mm
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Deerma F628S ultrahangos párásító - Bontott termék! termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek