Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Deerma F628S ultrahangos párásító - Bontott termék!

    Állapot: Használt

    Kategória: Párásítók

    Cikkszám: F628S_BT

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:

    A légpárásítás új szintre lép.
    A Deerma F628S egy új generációs légpárásító, ami elegáns, könnyű a használata és tisztított vízzel párásít, amivel ügyelhet a saját és családja egészségére is!
    Tökéletes teljesítményre tervezve.
    A párásító átgondolt kialakítása garantálja a megbízható és biztonságos működését. A tartályba töltött víz először a beépített UV fényhez folyik, ami teljesen megtisztítja azt. Ennek köszönhetően a készülék tiszta, friss vízpárával biztosítja a megfelelő szintű páratartalmat az otthonában.
    A tökéletes páratartalom.
    A Deerma F628S gondoskodik az Ön egészségéről! A hőmérséklet és a páratartalom szintje szoros összefüggésben van azzal, hogy valaki hogyan érzi magát, így érdemes biztosítani a megfelelő körülményeket. A készülék folyamatosan 45 és 90% közötti páratartalmat biztosít, ami optimális az emberi test számára. Állítsa be azt a szintet, ami a legmegfelelőbb az Ön számára, és a készülék automatikusan leáll, amikor elérte a beállított szintet, ezzel elkerülve a túl magas páratartalmat.
    Megfelelő páratartalom éjjel-nappal.
    A készülék gond nélkül biztosítja a párásítást bármelyik napszakban. Csupán annyit kell tennie, hogy mielőtt aludni megy, kapcsolja ki a kijelzőt, hogy a világítás ne zavarja Önt. A párásító emellett nagyon halkan működik, csupán 30 dB a zajszintje, így nem fogja Önt zavarni akár aludni, tanulni, dolgozni vagy csak pihenni szeretne. 
    Párásítás és illatosítás egyben? A Deerma F628S-el ez is lehetséges!
    Nem telik sok időbe, hogy a párásítót illatosítóvá változtassa! Csak töltse meg az erre alkalmas tartályt a kedvenc illóolajával, majd kapcsolja be a készüléket és élvezze a csodás, nyugtató illatokat! Ez a tökéletes módja annak, hogy lazítson egy hosszú és fárasztó nap után.

      • Víztartály űrtartalma: 5 L

      • Teljesítmény: 25 W

    • Méret: 190 x 190 x 350 mm

    Bontott csomagolás, kipróbált termék!
    Teljesítmény 25 Watt
    Tartály űrtartalma 5 liter
    Szélesség 190 mm
    Mélység 190 mm
    Magasság 350 mm
    Egyéb tulajdonságok
    Ajánlott terület: 150m²
    Teljesítmény: 25W
    Párásítás típus: Párologtató
    Tartály kapacitás: 5000ml
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Deerma F628S ultrahangos párásító - Bontott termék! termékhez

    Hasonló termékek