Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Deli E14953 vonalkód olvasó

    Kategória: Vonalkódolvasó

    Cikkszám: E14953

    • 10 925 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Megbízható teljesítmény
    A DSP technológia felelős a gyors és gördülékeny szkennelésért, valamint az olvasó azonnali reakciójáért. A nagy teljesítményű 650 nm-es lézer 1-35 cm távolságból olvassa be az információkat, míg az aranyozott lencse fokozott fényérzékenységet és gyorsabb válaszidőt biztosít. Mindez hozzájárul a Deli E14953 megbízható teljesítményéhez.

    Több alkalmazás
    A Deli E14953 vonalkód-olvasó számos helyen használható - szupermarketben, raktárban vagy gyógyszertárban. A készülék akár 25 féle 1D kódot is beolvas, mi több, az olvasó 8 féle homályos és fuzzy kódot tud kezelni. Windows, Android, iOS és Linux rendszerekkel is kompatibilis.

    Magas felhasználói kényelem
    A Deli vonalkód-olvasója kivételes tartósságával tűnik ki. ABS anyagból készült, ütés- és ütésálló, valamint 1,2 m magasságból esésnek is ellenáll. Ennek köszönhetően gond nélkül használhatja pl. a raktárban. Említést érdemel még a kényelmes, magas visszacsatolású gomb, valamint a fényjelző és a hangjelzés.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Deli E14953 vonalkód olvasó termékhez

    Hasonló termékek