Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Dell Latitude 5520 notebook FHD Ci5-1135G7 2.4GHz 8GB 256GB IrisXe Linux

    Kategória: Notebook

    Cikkszám: L5520-106

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    Az immár kisebb és vékonyabb 15 colos laptop hatékony teljesítményt biztosít, így segítségével minden eddiginél hamarabb munkához láthat.
    ExpressConnect
    Az új ExpressConnect funkció automatikusan az iroda legerősebb hálózatához csatlakoztatja a gépet, és a sávszélességet a létfontosságú alkalmazásokhoz irányítja, bárhol is dolgozzon.
    ExpressResponse
    Az Intel® Adaptix™ technológiára épülő funkció rangsorolja a legfontosabb alkalmazásait, így gyorsabban megnyithatja és hatékonyabban használhatja azokat.
    ExpressSign-in
    Az Intel® Context Sensing technológián alapuló számítógépes közelségérzékelőnk felismeri, amikor Ön a gép közelébe ér, és felébreszti a rendszert, amelybe az infravörös kamerával és a Windows Hello funkcióval egyetlen billentyűleütés nélkül bejelentkezhet, így bármikor pillanatok alatt munkához láthat. Ha feláll a géptől, a funkció zárolja a rendszert, így mindig biztonságban tudhatja a munkáját.
    ExpressCharge
    A Dell Optimizer az Ön használati szokásaihoz igazodva hosszabbítja meg az üzemidőt, és javítja az akkumulátor teljesítményét. Az ExpressCharge Boost körülbelül 20 perc alatt 35%-ra tölti fel a rendszert, míg az ExpressCharge technológiával egy óra alatt akár 80%-os töltöttséget is elérhet.
    Intelligent Audio
    A konferenciahívások mostantól olyan minőségbben zajlanak úgy érezheti, mintha egy teremben lenne kollégáival. Az Intelligent Audio technológia jobb konferenciaélményt biztosít azáltal, hogy javítja a hangminőséget és csökkenti a háttérzajt, így minden szót tökéletesen fog hallani, és Önt is tisztán hallják majd.
    Kimagasló üzemidő
    A hosszú akkumulátoros üzemidőnek és az energiamegtakarításra szolgáló intelligens beállításoknak köszönhetően folyamatosan dolgozhat. Kisebb súlyú, 42 wattórás akkumulátor és hosszabb üzemidőt biztosító, 63 wattórás akkumulátor közül választhat. A rendkívül alacsony fogyasztású panellel még hosszabb üzemidőt élvezhet, hiszen ez a modell lényegesen kevesebbet fogyaszt a hagyományos kijelzőkhöz képest, mégis ugyanolyan fényerőt garantál.
    Megbízható kapcsolat
    Az opcionális, akár 450 Mbit/s sebességű LTE mobil szélessáv folyamatos kapcsolatról gondoskodik. A szintén opcionális Wi-Fi 6E hét további (6 GHz-s) csatornát biztosít a nagyobb sávszélességért, ami gyorsabb és zökkenőmentesebb Wi-Fi-kapcsolatot eredményez, különösen a sűrűn lakott területeken. Az új eSIM technológia továbbá több globális szolgáltatóhoz is képes csatlakozni a SIM-kártyák cseréje nélkül, így mindig gondtalanul dolgozhat utazás közben is.
    Az igényeihez illeszkedő bővíthetőség
    Az akár 64 GB DDR4 memóriával és kétszer 2 TB tárhellyel többé semmi sem akadályozza meg abban, hogy a lehető leghatékonyabban végezze munkáját.
    Lenyűgöző grafika
    Az integrált grafikus kártyával gond nélkül élvezheti a videostreamelést és zökkenőmentesen futtathatja az alkalmazásokat.
    Portok minden feladathoz
    A számos különböző elérhető portnak, többek között a két Type-C™ Thunderbolt™ 4-csatlakozónak, valamint a hagyományos HDMI- és RJ45-portoknak köszönhetően minden perifériát gyorsan csatlakoztathat.
    Kiváló teljesítmény
    A legújabb, akár 11. generációs Intel® Core™ processzorok kiváló teljesítményt, beépített biztonsági funkciókat és a vállalati célokra tervezett Intel® vPro platform stabilitását nyújtják.
    Védje meg munkáját
    Minden biztonsági funkció, amelyet az 5000-es sorozatú gépektől elvárhat: a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasó, a csuklótámaszba épített FIPS ujjlenyomat-olvasó, infravörös kamera a Windows Hello arcfelismeréses bejelentkezéshez és intelligenskártya-olvasó (érintéses és NFC érintésmentes). *A felsorolt biztonsági funkciók elérhetősége konfigurációtól függően változhat!
    Kisebb és könnyebb
    A Latitude 5000-es sorozat modelljei most kisebbek és könnyebbek lettek, ám ugyanolyan kimagasló teljesítményt nyújtanak.
    Kivételes látvány
    A mind a négy oldalán vékony kerettel és a tükröződésmentes képernyővel egyszerűbben összpontosíthat a munkára, a kamerazár pedig gondoskodik magánélete védelméről. Az akár 400 nites fényerő mellett a folyamatosan aktív, alacsony kékfény-kibocsátású megoldás, a ComfortView Plus előnyeit is élvezheti, amely csökkenti a képernyő káros kékfény-kibocsátását, és kivételes színekről gondoskodik. TÜV Rheinland-minősítéssel. A lehető legjobb vizuális élményért válassza az UHD (3840 × 2160 képpont) felbontású változatot.
    Fenntartható megoldások
    Az új Latitude 5000-es sorozat modelljei az első PC-k, amelyek fedele a papíripari melléktermékek felhasználásának köszönhetően 21%-ban bioműanyagból készül. A gyártási folyamat lényegesen kisebb ökológiai lábnyomot eredményez: 24,2 millió mérföldnyi autózással kibocsátott gázmennyiségnek megfelelő csökkenés a CO2-kibocsátásban, évente 5564 otthon energiaellátására alkalmas mértékű energiamegtakarítás, és 226 olimpiai úszómedence megtöltésére alkalmas mennyiségű víz megtakarítása.
    Gyors munka, hűvös működés
    Az IT-munkatársak mostantól a BIOS-ban is konfigurálhatják a hőkezelést, amivel értékes tárhelyet takaríthat meg, és így a szakemberek az üzletmenet szempontjából fontos feladatokra összpontosíthassanak. Két cső továbbá hatékonyabb hőelvezetést biztosít, mint egy. A két, egymással szemben elhelyezett kimeneti ventilátor innovatív megoldásai hatékonyabb hőkezelést biztosítanak, és csökkentik az oldalsó szellőzőnyílások számát.
    Beépített intelligencia. Korszerű funkciók.
    Tisztában vagyunk vele, hogy a remek munkanapok a megfelelő eszközzel kezdődnek. Az alkalmazottaknak intelligens, intuitív és reszponzív eszközökre van szükségük, amelyekkel produktívan és megszakítások nélkül dolgozhatnak. A Dell Technologies Unified Workspace átalakítja az alkalmazottak felhasználói élményét és proaktív, prediktív és automatizált megoldásokat biztosít az IT-részlegnek a munkanapokhoz, miközben leegyszerűsíti az IT-környezet üzembe helyezését, védelmét, felügyeletét és támogatását.
    Egyszerű telepítés
    A Unified Workspace ProDeploy funkciója lehetővé teszi, hogy az IT-részleg hagyományos, nagy munkaigényű, manuális üzembehelyezési megoldások helyett a vállalati alkalmazásokkal és beállításokkal előre konfigurált eszközöket juttasson el a végfelhasználóknak, egyenesen a Dell gyárából – így a felhasználók az első naptól kezdve hatékonyan végezhetik a munkájukat.
    Biztonságos
    A Dell Trusted Devices megbízható alapot biztosít a mobil munkaerő számára. Átfogó végpontbiztonsági megoldásaink az operációs rendszer szintjén és azon túl is hatékony védelmet biztosítanak az eszközök számára, így IT-munkatársai teljes nyugalmat élvezhetnek, a végfelhasználók pedig maximális produktivitással dolgozhatnak.
    Felügyelet
    A Dell modern végpontfelügyeleti megoldásai automatizálással, integrálással és optimalizálással teszik gyorsabbá és gördülékenyebbé munkafolyamatait – mindezt egyetlen megbízható partnertől.
    ProSupport Client Suite SupportAssist szolgáltatással
    A mesterséges intelligenciára épülő, prediktív, proaktív támogatás segítségével gyakorlatilag teljesen kiiktathatja a nem tervezett állásidőt, így végfelhasználói mindig teljes sebességgel dolgozhatnak, a rendszergazdák pedig a jövőre koncentrálhatnak.
    Képernyő Méret 15.6"
    Processzor család Intel® Core™ i5 sorozat 11. generációs
    Memória méret 8 GB
    SSD kapacitás 0.256 TB[256 GB]
    SSD csatlakozó PCIe
    Szín szürke
    Képernyő Felbontás 1920 x 1080 (FHD)
    Képernyő Típus Matt kijelző
    HDMI csatlakozó Van
    USB csatlakozók száma 4db
    USB csatlakozó típus USB-C 2db + USB 3.0 2db
    Processzor típus 1135G7
    Processzor órajel 2.4 GHz
    Processzor órajel turbó 4.2 GHz
    Memória típus DDR4
    Memória órajel 3200 MHz
    Grafikus vezérlő Gyártó Intel®
    Grafikus vezérlő Típus Intel Iris™ Xe Graphics
    Grafikus vezérlő Memória 0 GB
    Operációs rendszer Linux/Free DOS/Nincs
    Lokalizáció Magyar
    Billentyűzet megvilágítás Van
    Web kamera Beépített
    Bluetooth Van
    WLAN 802.11 a/b/g/n/ac/ax
    LAN 10/100/1000 Gigabit LAN
    Akkumulátor Cellák száma 4 cellás
    Akkumulátor Teljesítmény 63 Wh
    Ujjlenyomat olvasó Van
    Felhasználási terület Üzleti
    Szélesség Maximális 357.8 mm
    Mélység Maximális 233.3 mm
    Magasság Maximális 19.87 mm
    Tömeg 1.59 kg
    Alap tulajdonságok
    Kijelző
    Processzor
    Processzor gyártó: Intel
    Processzor típus: i7-1135G7
    Memória
    Memória mérete: 8 GB
    Videókártya
    Egyéb tulajdonságok
    Billentyűkiosztás: magyar
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Dell Latitude 5520 notebook FHD Ci5-1135G7 2.4GHz 8GB 256GB IrisXe Linux termékhez

    Tisztelt Vásárlónk!

    Fizetésnél ingyenes adattörlő kódot biztosítunk Önnek, amelyet a "rendeléseim" menüpontból érhet el sikeres átvétel után: https://www.xupe.hu/fiok/rendelesek.
    Futárszolgálattól függően az átvétel visszaigazolása több időt is igénybe vehet.

    A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

    További információk
    a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
    https://nmhh.hu/veglegestorles

    Hasonló termékek