Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Dell P3221D

    Kategória: Monitor

    Cikkszám: 210-AXNJ

    Garancia: 5 év

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    Ismerje meg az első 31,5 hüvelykes QHD P sorozatú monitort. Modern, elegáns, és akár 65 W-os tápellátást is képes biztosítani az összes eszköz töltéséhez.
    Mindent egy helyen
    A hatalmas 31,5 hüvelykes (800,1 mm-es) átmérőjű, QHD (2560 × 1440) felbontás nagyobb képernyőterületet biztosít, mint az FHD felbontás, és bizonyíték arra, hogy egy kijelző is tökéletesen elég lehet.
    Kiemelkedő képernyő-teljesítmény
    A Dell három oldalon ultravékony keretkialakításának és az IPS technológiának köszönhetően minden szögből kiváló látványt élvezhet.
    Kiváló energiatakarékosság és tisztább, élesebb kép
    Az FHD felbontáshoz képest nagyobb képpontsűrűségnek köszönhetően ez a monitor élesebb és tisztább képet biztosít, továbbfejlesztett hatékonysággal.
    A szépség és funkcionalitás találkozása
    A prémium platinaszínű felület és a kisméretű talp mellett továbbfejlesztett kábelrendező rendszer is helyet kapott, amely elrejti a kábeleket a monitorállványban.
    Központban a kényelem
    Döntheti, forgathatja és fordíthatja a monitort, és állíthatja annak magasságát is akár 150 mm-ig (5,9 hüvelykig) munka közben az extra kényelem érdekében.
    Szemkímélő
    Optimális kényelem a szemnek a villódzásmentes képernyőnek és a ComfortView technológiának köszönhetően, amely képes csökkenteni a káros kékfény-kibocsátást.
    Megszakításmentes töltés
    Az akár 65 W-os átvitellel a munka megszakítása nélkül töltheti laptopja akkumulátorát.
    Gyorskiadású nyílás
    Egyszerűen helyére pattinthatja a monitort a monitorpanel mögött található nyílás segítségével.
    Mindig bekapcsolva mód
    Ezzel az új tápellátási funkcióval a rendszer akkor is tölthető (és elkerülhető a véletlen leállítás), ha a monitor ki van kapcsolva.
    Takarítson meg időt az USB-C®-vel
    Akár a munkaterület-beállítási idő 72%-a is megtakarítható az egykábeles csatlakoztatással. Ez csökkenti a kábelrengeteget és biztosítja a tápellátást, illetve az adat- és hangátvitelt – mindezt egyben.
    Ideális vegyes munkaterületekhez
    Az egykábeles megoldás gyors átállást tesz lehetővé az asztali rendszerről, és lehetővé teszi a különböző gyártóktól származó USB-C®-rendszerek csatlakoztatását.
    Minden szinten hatékony
    Az Easy Arrange funkcióval több alkalmazást is elrendezhet csempealakzatban egy vagy több monitoron; erre garancia a 38 előre beállított ablakpartíció és az akár öt testreszabható ablak is, amely hatékony többfeladatos munkavégzést biztosít.
    Zökkenőmentes átállás
    Az automatikus visszaállítási funkció megjegyzi, hol hagyta abba a munkát, így az alkalmazások visszaállíthatók eredeti helyükre – még azután is, hogy megszakította a kapcsolatot.
    Több felügyeleti mód
    Az eszközfelügyeleti jelentések segítségével az informatikai menedzserek gyorsan összegyűjthetik és nyomon követhetik a monitorinformációkat, valamint egyetlen beállítási folyamat során több monitort is konfigurálhatnak.
    A kényelem kulcsa
    A gyorsbillentyűkkel még több időt takaríthat meg, használatukkal egyszerűen konfigurálhatja a képernyő-felügyeleti beállításokat, és gyorsabban dolgozhat.
    Környezetvédelmi szabványok
    Ezek a monitorok megfelelnek a legújabb jogszabályoknak és környezetvédelmi szabványoknak, mint amilyen például az ENERGY STAR®, EPEAT®, a TCO minősítés és a CEL/CECP/CEC Display minősítés.
    Környezettudatos csomagolás
    A környezetre gyakorolt hatás csökkentése érdekében ez a monitor hungarocellmentes, és a csomagolás legalább 75%-ban újrahasznosított kartonpapírból készült.
    Energiatakarékosság
    Ha épp nem használja monitorát, a PowerNap funkcióval energiát takaríthat meg – ez a szolgáltatás lecsökkenti a monitor fényerejét vagy bekapcsolja a monitor alvó módját, amikor az nincs használatban.
    Képátló (inch) 31.5
    Panel típusa IPS
    Maximális felbontás 2560 x 1440 pixel
    HDMI igen
    DisplayPort igen
    Képfrissítési frekvencia 60 Hz
    Látószög H/V 178°/178°
    Fényerő (cd/m2) 350
    Képarány 16:9 Wide képarány
    Válaszidő (ms) 5
    #Kontraszt arány 1 000:1
    Falra szerelhető igen
    #Falra szerelhető, szabvány VESA: 100x100mm
    Forgathatóság igen
    USB igen
    Szélesség 713.4 mm
    Maximális magasság 618.8 mm
    Vastagság 230 mm
    Energiaosztály E
    Egyéb tulajdonságok
    Ívelt: Nem
    Képernyő átló: 31.50"
    Felbontás: 2560x1440
    Képarány: 16:9
    Típus: LED
    Panel típusa: IPS
    Képfrissítési frekvencia: 60 Hz
    Válaszidő: 8.00 ms
    HDMI: 1
    DVI: 0
    D-SUB: 0
    DisplayPort: 1
    Fényerő: 350 cd/m2
    Hangszóró: Nincs
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Dell P3221D termékhez

    Hasonló termékek