Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    DeLock USB-C dokkoló állomás 4K HDMI DP USB3.2 SD LAN PD 3.0 (87683)

    Kategória: Notebook dokkoló

    Cikkszám: d87683

    • 46 645 Ft
      Nettó ár: 36 728 Ft
    • Elérhető: Több mint 5 darab
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4 - 4 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Garancia: 3 Év Ez a Delock dokkolóállomás egy USB-C? DP Alt Mode vagy Thunderbolt? 3 porttal rendelkező számítógéphez csatlakoztatható, és különféle csatolókat biztosít. Két kijelző működtethető egy időben a DisplayPort és a HDMI kimeneteken. A beépített három USB port lehetővé teszi a perifériák használatát és Gigabit méretű hálózatok kapcsolatát, valamint egy SD kártyaolvasó működtetése egészíti ki a lehetőségeket.

    Multi-Stream Transport (MST)
    A termék egy MST hub és a DisplayPort kibővített asztali konfigurációját támogatja. Ez teszi lehetővé több monitor összekapcsolását egyetlen nagy megjelenítéssé. Így a dokkoló állomás maximum 1080 p felbontást támogat kijelzőnként.

    Az USB tápellátást (USB PD 3.0) akár 100 wattig is támogatja
    A dokkolóállomás rendelkezik egy USB Type-C? tápellátási porttal a laptop vagy a tablet áramellátásának csatlakoztatásához. Emellett az USB-portokat is táplálja. A dokkolóállomás tápegység nélkül is használható.

    Kicsi tartós segítő
    Kis mérete és biztonságos borítása miatt ez a Delock dokkolóállomás különösen alkalmas utazásra. Egyszerűen becsomagolható a laptop táskába vagy tablet tartójába és szükség esetén használható.
    Gyártó: Delock
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek