Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Depth Hunter 2: Deep Dive

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 248530

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 100 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A Depth Hunter 2 25 izgalmas küldetést kínál 3 hatalmas helyszínen szerte a világon. A játékosok különböző halfajtákra vadásznak, és szembe kell nézniük a lélegzetvisszafojtott lándzsahalászat nehézségeivel, amely egy ősi halászati módszer.

  A játékosoknak emellett kincseket kell találniuk, és lehetőséget kell biztosítaniuk víz alatti fotók készítésére, hogy megörökítsék az általuk felfedezett, szimulált, részletes és élénk víz alatti világok szépségét felfedező módban is.

  A szigonyhalászat és a víz alatti vadászat ősi halászati és vadászati módszerek, amelyeket mechanikus szigonnyal történő halfogásra használnak. Ma a világ számos országában, különösen az Egyesült Királyságban, a Földközi-tenger környékén és Dél-Amerikában a lándzsahalászat sporttevékenység. A lándzsahalászok búvárkodás közben, lélegzetvisszafojtva vadásznak, ezért gondosan kell koordinálniuk energiájukat, miközben figyelik zsákmányukat, különösen a taktikailag kihívást jelentő vadászati helyzetekben.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Sport Indie Akció Szimuláció Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2014-08-20
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Depth Hunter 2: Deep Dive termékhez

  Hasonló termékek