Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Desert Revenant

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1969430

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  CSATLAKOZZ A DISCORDHOZ


  A Játékról


  Gyönyörű, megnyerő, mélyreható és addiktív; A Desert Revenant egy szélhámos pakliépítő RPG, amely a játéktudást és a képességeket helyezi előtérbe az őrlés helyett. Egy érdekes és történetekkel teli világban játszódik, ahol a homok titkokat rejt, és a lázadás is játékban van. Sok érdekes és veszélyes ellenség és főnök van, akikkel összefutsz, miközben Elmyr-n keresztül haladsz. Gondoljon minden lépésére, és hozzon gondos döntéseket a kézzel készített találkozások során, miközben Jinn-nel és emberekkel egyaránt üzletet köt a dűnék között kalandozva.

  Jellemzők:
  • Több játszható karakterrel, számos egyedi kártyával és rengeteg fejlesztéssel.
  • Egyedülálló fókusz a csatlósokra és a megidézhető szövetségesekre.
  • Több történet, hogy felfedezze, hogy döntései hol befolyásolják a világot.
  • Az istenek által készített látványelemek.
  • Két térkép induláskor több tucat kézzel készített találkozással, és több nehézségi szinttel.
  • Tapasztalja meg a vibráló arab világot, amely színültig tele van történetívekkel és részcselekményekkel.
  • Frissítse a kártyákat, és alakítsa ki saját játékstílusát!

   Ahogy a Desert Revenant bekerül az Early Access-be, előfordulhat, hogy nem tartalmazza az összes ellenség és az összes játszható karakter teljes névsorát, de az alapvető élmény továbbra is megmarad, és a játékkal kapcsolatos minden visszajelzést nagyra értékelünk, ahogy építjük és javítani a játékon, mint közösségen.   A nap égeti a szemedet, délibáb lebeg és megrázza Elmyr homokjait, tudod, hogy utazásod kalandokba és veszélyekbe vezet, amihez hasonlót nem tudsz elképzelni.

   Soom városa leégett, és most a Szultánság háborút vív a Jinn Kings ellen, számos karakter közül választhatsz, akik részt vehetsz ezen az úton, mint például a Leprás és a Látnok, és össze kell raknod egy olyan paklit sértetlenül átvészeled ezt a zord sivatagot. A meghozott döntések drámaian megváltoztatják a játék történetét és magát Elmyr sorsát is. Fedezzen fel egy hatalmas térképet, és gyűjtsön össze rengeteg kártyát, amellyel megküzdhet az ellenségek és gazemberek titokzatos névsorával. Tapasztalja meg a játékot a játékban, és lenyűgöző mini rejtvényeket kell megoldani.   Elmyr homokja vár, van eszed és erőd a túléléshez? Vagy a múlt ismét megismétli önmagát, és a veszedelembe esel.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Stratégia Szerepjáték
  Megjelenés dátuma: 2022-09-22
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Desert Revenant termékhez

  Hasonló termékek