Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Devil's Dare

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 279580

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 330 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek


  A Devil's Dare egy 2D zombi beat'em, amely akár 4 játékost támogat, hogy együttműködjenek és együtt harcoljanak helyben. A Bitejacker szellemi utódjaként a Devil's Dare ugyanazt a paródiás témát hordozza magában, a klasszikus játékhősöket a 90-es évek horrorfilmjeinek szörnyeivel szembeállítva.

  A Devil's Dare nem csak a darálásra és a szintemelkedésre támaszkodik, hanem bevezeti a permadeath-et, hogy a játékosok talpon maradjanak. Minden egyes öléssel a játékos keres némi pénzt, amit felhasználhatsz frissítések vásárlására, vagy elmentheted, hogy feléleszd, amikor meghalsz. Amikor teljesen elfogy a készpénzed, végleg meghalsz, és ideje újrakezdeni. Ezt a szerelőt a régi szép játéktermi idők ihlették, ahol minden halál egy újabb fillér elvesztését jelentette!

  A fő hatásunk a Capcom néhány klasszikusa volt, mint például az Alien vs. Predator, a Battle Circuit, a Final Fight, valamint a Sega Streets of Rage sorozata. Tehát ha ezeknek a rajongói vagy, próbáld ki. Biztos vagyok benne, hogy a Devil's Dare-ban talál majd valami szeretnivalót.
  Játssz a 4 egyedi karakter egyikeként, mindegyiknek megvan a maga egyedi szerepe és képessége. Mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai, ezért tanuld meg megérteni a jellemedet, és küzdj az erőddel! A játéknak van egy dinamikus nehézsége is. Ez azt jelenti, hogy minél nagyobb a buli, annál nagyobb a rendetlenség. Több ellenség, keményebb szörny, és ami a legfontosabb, megosztod a zsákmányt!
  A régi szép arcade időkben a beat'em up komoly üzlet volt! Minden halál elpazarolt fillér, és minden ölés egy lépéssel közelebb kerül ahhoz, hogy a legmagasabb pontszámot elérő legrosszabb segg legyen a környéken. Permadeath szerelőnket éppen ez a szerelő ihlette. Tanulj meg ne csak ölni, hanem stílusosan is. Hajtson végre egy halálesetet, hogy több pénzt keressen, amelyet felhasználhat frissítések vásárlására, vagy fizethet, hogy felélénküljön, amikor meghalt. És ha elfogy a készpénz az újraélesztéshez, jobb, ha reménykedsz, hogy vettél egy soul tokent, mert különben vége a játéknak. Az összes fennmaradó készpénzt elküldjük pontszámként, és itt az ideje, hogy mindent elölről kezdjünk.
  Ne véts hibát. Meg fogsz halni, és nagyon sokat fogsz meghalni. De a Devil's Dare-ban a halált meg kell ízlelni és át kell ölelni! Játssz újra és újra más-más karakterként, és válassz minden alkalommal más utat. Minden szinten egy másik főnök őrködik, és a várakozó főnök egyre erősebb lesz a kiválasztott sorrend alapján. Ne feledd, addig nem fejezted be a játékot, amíg meg nem győzöd mindegyiket!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2014-10-21
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Devil's Dare termékhez

  Hasonló termékek