Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Dicota Eco Top Traveller SELECT 12-14.1

    Kategória: Notebook Hátizsák

    Cikkszám: D31643

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    A kiváló minőségű újrahasznosított PET-ből készült SELECT kollekció megkíméli bolygónkat - ideális a környezettudatos fogyasztók számára anélkül, hogy veszélyeztetné a minőséget, a funkcionalitást és a dizájnt. Az Eco Top Traveller SELECT fő anyaga 7 újrahasznosított PET palackból áll. A könnyű és különösen ütéselnyelő EVA keretvédelem első osztályú védelmet nyújt a készülék számára. A táblagépek és a kiegészítők is megtalálják a helyüket ebben a tágas és sokoldalú táskában a kifinomult megoldásoknak köszönhetően.

    A zárható noteszgéprekeszben a 12-14,1"-es készülék optimálisan védett az átfogó, nagy sűrűségű hab (HDF) párnázattal és az EVA habból készült perforált, könnyű sarokpárnázással. A rugalmas rögzítőpánt még biztonságosabbá teszi a készüléket. A tágas főrekesz bőséges tárolóhelyet biztosít a dokumentumok és egyéb poggyászok számára. Az akár 10,5"-es táblagépet is biztonságosan tároljuk a párnázott zsebrekeszben. A tágas elülső zseb az okostelefon, a power bank, a csapok és egyéb kiegészítők funkcionális alkörzetével hozza létre a megrendelést. Egy további zseb helyet biztosít a tápegység és a kábelek számára. A dokumentumok a zseb hátulján egy külön nyílásban tárolhatók. A hosszirányban állítható és párnázott vállanyag, a kocsi hátsó rögzítőpántja és az intelligens belső kábelvezetés tökéletes kényelmet nyújt utazás közben.

    • Hossz-állítható pánt kényelmes vállpárnával
    • Zárható notebook rekesz, hfd-be ágyazva, eva habbal a sarkokban, mint védő párnázás
    • Intelligens belső kábelvezetés az eszközök mobil töltéséhez (pl. power bankon keresztül)
    • Tágas főrekesz dokumentumok tárolására szolgáló tárhellyel és párnázott zseb akár 10,5" (puha Nylex anyag)
    • Elülső zseb zsebekkel mobil kiegészítőkhöz
    • További cipzáras rekesz töltőhöz és kábelhez
    • A kocsi rögzítőszalagja hátul
    • 385 x 130 x 285 mm
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek