Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Dino Run DX

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 248330

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 485 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  ELKÉSZÍTÜK A DINO RUN 2-T!

  KATTINTSON IDE , és nézze meg a folyamatban lévő kampányt, hogy elkészítsük a folytatást, amelyet mindannyian megérdemelünk.


  A Játékról

  A DINO RUN DX a klasszikus őskori többjátékos versenyjáték folyamatos fejlődése. Irányítsd ikonikus raptorodat a procedúrálisan generált tájak végtelen választékán keresztül, és lépd túl a folyamatosan közeledő WALL OF DOOM-ot. Te leszel a világvége több millió áldozatának egyike, vagy megmenekülsz a kipusztulástól?  közreműködő:
  • Egyedülálló élmény minden alkalommal, amikor játszol... nincs két egyforma szint.
  • 3 fő egyjátékos játékmód: CHALLENGE, PLANET D és SPEEDRUNS.
  • Valós idejű többjátékos csevegéssel, párkereséssel és több egyedi pályával, ahol versenyezhetsz. Mássz fel a ranglétrán, és mutasd meg dominanciádat!
  • Válasszon a megdöbbentő számú kalap és színkombináció közül, hogy csiszolja megjelenését... és még több kalapot nyisson meg a játék mérföldköveinek teljesítésével.
  • FREERUN MODE: kapcsold ki a végzetet, csevegj a többi játékossal a tényleges játék közben, rakj sziklákat és npc dinókat, szerepjátékot... csinálj, amit akarsz!

  Miben különbözik a DX a játék korábbi verzióitól?
  Ha csak az évekkel ezelőtti webes verzióval játszottál, akkor a DX drámai fejlődést jelent, több pályával, kalappal és játéklehetőségekkel. Ha játszottál a Dino Run SE-vel, a fő különbségek a teljesen újrakészített hátterek és egy extra fényezési réteg, valódi teljes képernyős mód, vezérlő támogatás, steamworks integráció, továbbfejlesztett többjátékos biztonság, freerun mód és még sok-sok választható kalap és szín tól től.

  Érdekességek:
  • Az eredeti webes verziót több mint 100 millió alkalommal játszották le ( forrás: Mochibot )
  • A Pixeljam, a Dino Run alkotói több mint 20 játékot készítettek 2006 óta.
  • A Dino Run segített úttörő szerepet tölteni a "runner" játékok műfajában, mielőtt népszerűvé vált a mobileszközökön, és kezdett igazán szívás lenni.
  • A dinoszauruszok valójában nem hordtak kalapot, de apró nyomok vannak ezeknek az összes baseballsapka műanyag szorítópántjában.

  Emellett elkészítjük a DINO RUN 2-t! További információért keresse fel a http://pixeljam.com/dinorun webhelyet .

  Csatlakozz az 1000+ taggal rendelkező DISCORD közösséghez, hogy többszereplős versenyeket rendezhess, vagy funkciókat javasolhass a folytatáshoz...
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Versenyzés Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2015-09-29
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Dino Run DX termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek