Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  DMD Mars Mission

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 758020

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 240 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  2081-ben egy új ásvány kitermelése miatt gyarmatosították a Marsot, amely az emberiség kulcsfontosságú energiaforrásává vált; de a földről az anyahajók törmelékei között elrejtőzött rovarok megtalálták a módját, hogy túléljenek a vörös bolygón, köszönhetően az ásványi üzemanyagnak, amely szintén kolosszális méretű és a hagyományos fegyverekkel szemben ellenálló lényekké mutálódását okozta.

  A munkások, akik nem vették észre ezeknek a lényeknek az alkalmazkodását, nem voltak tudatában ennek az új járványnak, amely néhány óra alatt véget vetett a bányában dolgozó összes munkásnak.
  A DMD (Die Martian Die), az egész univerzumban felhalmozódott kártevők kiirtásáért felelős vállalat azt a küldetést kapta, hogy menjen a Marsra, hogy elpusztítsa az összes amorf lényt, amely megszállta az FK16 bányászati létesítményt.

  Ez egy FPS játék VR-ben, ahol Nilo Vásquez szerepét vállalod, aki Isabel Black asszisztenssel együtt irányítja ezt az új kalandot, egy párnak, akiknek nemcsak a hatalmas mutáns lényekkel kell szembenézniük, hanem mindkettő ellenséges személyiségével is. hogy minden másodpercben eljátsszák az életüket.

  Jellemzők :

  • Akciódús játékmenet és intenzív harcok.
  • Úgy tervezték, hogy elkerülje a VR-betegséget.
  • Kiváló látvány az Unreal Engine 4 segítségével
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció
  Megjelenés dátuma: 2018-02-22
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a DMD Mars Mission termékhez

  Hasonló termékek