Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    DOCO F002 elektromos sarokreszelő (6972169000686)

    Kategória: Sarokreszelők

    Cikkszám: DOCO F002

    • 6 230 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A DOCO elektromos sarokreszelőjének köszönhetően könnyedén gondoskodhat lábfeje ápoltságáról! A készülék két cserélhető fejjel rendelkezik, valamint különböző fokozatokon működik, így egyszerűen a saját igényeire szabhatja a működését. A termék ergonomikus kialakítást kapott, így használata közben biztosan nem fog elfáradni a keze!
    Az elektromos sarokreszelő úgy lett kialakítva, hogy a bőre mindig sima legyen a használata után! A minőségi gyémánt csiszolókorongok alaposan eltávolítják majd az elhalt hámsejteket és a bőrkeményedést. A készülék minőségi anyagokból készült, aminek köszönhetően rendkívül strapabíró és sokáig használhatja majd. Emellett ellenáll a nedvességnek, valamint IPX6 vízálló, a tisztítása pedig nagyon gyors és egyszerű.
    A készülékhez két különböző fej is tartozik, amelyekkel a különböző problémákat kezelheti. Az első fej (300-as fokozat) mindennapi használatra lett tervezve, az enyhe bőrkeményedések kezelésére. A második fej (150-es fokozat) a durvább bőrkeményedések és az elhalt hámsejtek kezeléséhez használható.
    A DOCO termékeit úgy alakították ki, hogy mindenki igényeinek megfeleljenek! A sarokreszelő sebességén egy gombnyomással változtathat: a napi használathoz az 1500 fordulat/perces opciót válassza, de fokozhatja 1800 fordulat/percre is.
    A sarokreszelő nem csak funkcionális, hanem a használata is kényelmes! Az ergonomikus kialakításának köszönhetően még hosszabb használat után sem fog tőle elfáradni a keze, ezen kívül pedig tökéletesen fog illeszkedni a talpára a 15 fokos dőlésszögének köszönhetően. A kellemetlen hangok miatt sem kell aggódnia, mivel a készülék nagyon halk (66 dB), emellett pedig nagyon könnyű is, így nagyon egyszerűen gondoskodhat a lábáról!
    Ne aggódjon, hogy esetleg megsérti magát, miközben a DOCO eszközét használja! A készülék úgy lett kialakítva, hogy közben biztonságos legyen: hogyha például túl erősen nyomja a sarkához a készüléket, akkor a speciális program azonnal leállítja a sarokreszelőt, így biztosan nem fogja megsérteni a bőrét!
    A DOCO elektromos sarokreszelője a megbízhatóság, funkcionalitás és a kiváló design kombinációja. A használata nagyon egyszerű: az egyik gombbal változtathat a funkciókon, egy másik gomb megnyomásával pedig könnyedén leveheti a csiszolófejet. Emellett még egy tokot is találni fog a készletben, amivel könnyedén hordozhatja a készüléket.

     

    Egyéb tulajdonságok
    Használat: Pedikűr
    Terméktípus: Sarokreszelő
    Testrész: Sarkak
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a DOCO F002 elektromos sarokreszelő (6972169000686) termékhez

    Hasonló termékek