Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Dr. Kobushi's Labyrinthine Laboratory

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1829450

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 2 730 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
  Megosztás

  Top termékek

  Kiválóan játszik a Steam Deck™-en!

  Mentsd meg Falafelt egy tornyosuló, rejtélyes laboratóriumból ebben a szuper kihívást jelentő retro rejtvényfejtőben!

  A Dr. Kobushi's Labyrinthine Laboratory egy kirakós játék, amelyet „a Pac-Man és a sakk kombinációjaként” írtak le. Vezesd a kalandvágyó Aylát, amint megpróbálja kimenteni kutyáját, Falafelt egy titokzatos, tornyosuló laboratórium határaiból, egy magányos erdő mélyén. Dr. Kobushi Labyrinthine Laboratoryja a rejtvény- és stratégiai elemeket egy lebilincselő történettel ötvözi, tele emlékezetes karakterekkel és harapós humorral.

  • Több mint 100 rejtvény: Meg tudod győzni Dr. Kobushi tornyát? Több mint 100 elgondolkodtató rejtvény kihívást jelent a kreativitásod és a belátásod.
  • Találkozz új őrültekkel: Anton, Maurice, Janine és Clowes a Puppet Panics, egy robotbábokból álló banda, amelyet Dr. Kobushi hozott létre, hogy felügyeljék a tornyát. Ismerd meg őket, oldd meg rejtvényeiket és mutasd meg nekik, ki a főnök!
  • Innovatív és klasszikus mechanika: A rejtvények innovatív mechanikát, például összegabalyodott blokkokat kevernek össze négy különböző típusú robotellenséggel, valamint klasszikus kazamaták mechanikájával, amelyeket például a Zelda sorozatból ismerhetett meg.
  • Kihívást jelent a felnőttek számára, elérhető a gyerekek számára: Dr. Kobushi Labyrinthine Labyrinthine Labyrinthine Labyrinthine Labyrinthine Laboratoryja még a kirakós játékok veteránjainak is kínál nagy kihívást jelentő rejtvényeket, miközben olyan stílust alkalmaz, amely nagyszerűvé teszi a fiatalabb játékosok számára (akik értékelni fogják, ha rejtvény tippeket kapnak idősebb barátoktól vagy családtagoktól!)
  • Eredeti chiptune filmzene a Fearofdarktól!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Stratégia
  Életkor: 7+
  Megjelenés dátuma: 2022-09-14
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Dr. Kobushi's Labyrinthine Laboratory termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek