Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Dr. Kobushi's Labyrinthine Laboratory

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1829450

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Kiválóan játszik a Steam Deck™-en!

    Mentsd meg Falafelt egy tornyosuló, rejtélyes laboratóriumból ebben a szuper kihívást jelentő retro rejtvényfejtőben!

    A Dr. Kobushi's Labyrinthine Laboratory egy kirakós játék, amelyet „a Pac-Man és a sakk kombinációjaként” írtak le. Vezesd a kalandvágyó Aylát, amint megpróbálja kimenteni kutyáját, Falafelt egy titokzatos, tornyosuló laboratórium határaiból, egy magányos erdő mélyén. Dr. Kobushi Labyrinthine Laboratoryja a rejtvény- és stratégiai elemeket egy lebilincselő történettel ötvözi, tele emlékezetes karakterekkel és harapós humorral.

    • Több mint 100 rejtvény: Meg tudod győzni Dr. Kobushi tornyát? Több mint 100 elgondolkodtató rejtvény kihívást jelent a kreativitásod és a belátásod.
    • Találkozz új őrültekkel: Anton, Maurice, Janine és Clowes a Puppet Panics, egy robotbábokból álló banda, amelyet Dr. Kobushi hozott létre, hogy felügyeljék a tornyát. Ismerd meg őket, oldd meg rejtvényeiket és mutasd meg nekik, ki a főnök!
    • Innovatív és klasszikus mechanika: A rejtvények innovatív mechanikát, például összegabalyodott blokkokat kevernek össze négy különböző típusú robotellenséggel, valamint klasszikus kazamaták mechanikájával, amelyeket például a Zelda sorozatból ismerhetett meg.
    • Kihívást jelent a felnőttek számára, elérhető a gyerekek számára: Dr. Kobushi Labyrinthine Labyrinthine Labyrinthine Labyrinthine Labyrinthine Laboratoryja még a kirakós játékok veteránjainak is kínál nagy kihívást jelentő rejtvényeket, miközben olyan stílust alkalmaz, amely nagyszerűvé teszi a fiatalabb játékosok számára (akik értékelni fogják, ha rejtvény tippeket kapnak idősebb barátoktól vagy családtagoktól!)
    • Eredeti chiptune filmzene a Fearofdarktól!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Indie Stratégia
    Életkor: 7+
    Megjelenés dátuma: 2022-09-14
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Dr. Kobushi's Labyrinthine Laboratory termékhez

    Hasonló termékek