Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Draconian Wars

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 296590

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 055 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Készen állsz az online kártyajátékok új szintjére? A Draconian Wars talán a legnagyobb stratégiai és legnagyobb kihívást jelentő online kártyajáték. Vegyél részt ádáz harcokban, kezeld korlátozott erőforrásaidat, és lépj túl az ellenfeleden.
  A Draconian Wars egy harci, erőforrás-gazdálkodási és harctéri taktikai játék. A csatatér Hiperborea földjei és ege, egy egzotikus kontinens, amely természeti erőforrásokban gazdag, sokféle ökoszisztémával és tele van csodálatos és félelmetes lényekkel.

  A Hiperborea évezredek óta a drákóiak vitathatatlan uralma alatt állt, de most a technokraták megérkeztek a kontinens partjaira, és azt állítják, ami egykor az övék volt. A föld irányítása az, ami győzelmet hoz egyiknek vagy másiknak. A drákóiak kivonják varázserejüket a földből, felemésztik a körülöttük lévő élővilágot és a természeti erőforrásokat. Másrészt a technokraták ereje szénből és acélból származik, mindkettő egyformán bőséges a Hiperboreában.
  Megkezdődött a csata a Hiperborea feletti fölényért, és egy dolog világos: nem számít, ki nyer, a sebhelyek a Hiperborea földjén évszázadokig megmaradnak.

  A Draconian Warsban a játékosok 50 lapból álló paklijukat építik fel, és megpróbálják, hogy ellenfelük kifogyjon az erőforrásokból. Ezt úgy érhetik el, hogy a hiperborea annyi területét irányítják, amennyit csak tudnak, vagy éppen összetörik az ellenfelet a csatában.
  A játékosok földi és légi egységek keverékével terjesztik a rémületet Hiperborea földjén. Emellett sok meglepetésük van, amelyek megváltoztathatják bármely csata sorsát. A lehetőségek végtelenek.

  Főbb jellemzők

  • Nincsenek boosterek! A játékban szereplő összes kártya.
  • Két különböző frakció: Draconian és Technokrata. Minden frakciónak teljesen más stratégiája van.
  • 150 egyedi kártya áll rendelkezésre, ahogy haladsz a játékban.
  • Online mód és két különböző egyjátékos mód: Skirmish és Challenge.
  • Teljesen testreszabható fedélzetek.
  • Kiterjedt oktató mód az összes mechanika megtanulásához
  • Eredmények, ranglisták és kereskedési kártyák
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Indie Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2014-08-28
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Draconian Wars termékhez

  Hasonló termékek