Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Dragon Creek

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1495420

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  A Dragon Creek egy sárkánynevelő szimulátor, ahol minden sárkányt eljárásilag generálnak. Írjon be egy kódszót a szentélyben, és nézze meg, milyen sárkányt készít!

  A sárkányoknak állandó gondozásra van szükségük. Táplálnod kell őket, meg kell mosnod őket, ügyelni kell arra, hogy bent legyenek, amikor elalszanak, gyógyszert kell adnod nekik, ha megbetegszenek, és meg kell simogatnod őket, ha stresszesek lesznek. A sárkányok személyiségüktől és fajtájuktól függően eltérő preferenciákkal és szükségletekkel rendelkeznek.

  A sárkányok harci versenyeken is versenyezhetnek. A sárkányoknak 6 különböző harci statisztikája van, és sokféle mozdulatot meg lehet tanítani nekik. Minden statisztikának megvan a saját kiképző minijátéka, és mindegyiket el kell sajátítanod a végső sárkány kiképzéséhez.

  A sárkányok számos egyedi nyerggel is rendelkeznek, amelyek megvásárolhatók. A nyergek különböző játékhatásokkal rendelkeznek, a csatától a stresszoldásig.

  A karakterek teljes testreszabása színes csúszkákkal és számos ruhával, amelyek rétegezésével egyedi megjelenést hozhat létre. A játékos bármikor megváltoztathat bármit a kalapjától a bőrtónusáig, ha hozzáfér a játékos otthonában lévő tükörhöz.

  Dragon Creek világa folyamatosan mozog, és nyomon kell követnie az időjárást, a hét napját és az évszakot. Mindezek hatással lesznek a sárkányodra, a bolti kedvezményekre és a tervezett csatákra.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Szimuláció Stratégia Könnyed
  Megjelenés dátuma: 2021-01-29
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Dragon Creek termékhez

  Hasonló termékek