Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Dremel 8260-5 12V Akkumulátoros multiszerszám készlet

    Kategória: Csiszológépek

    Cikkszám: F0138260JA

    • 98 395 Ft
      Nettó ár: 77 476 Ft
    • Elérhető: Utolsó darab ezen az áron
    • Külső raktáron - Várható szállítás: 4 - 4 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Dremel 8260: a világ első intelligens többfunkciós szerszáma, kefe nélküli motorral. Ezzel a vezeték nélküli eszközzel teljes potenciálját kibontakoztathatja a barkácsprojektekben, mert nagyobb teljesítményt, futási időt és sebességet, valamint most már több csatlakoztatási lehetőséget is kínál. A Dremel 8260 kefe nélküli motorral és 12 V 3 Ah-ás lítium-ion akkumulátorral van felszerelve. Ez az innovatív többfunkciós eszköz számos módon javítja a barkácsolás élményét. A többfunkciós eszköz kétszer hosszabb üzemideje lehetővé teszi, hogy bárhol teljes szabadsággal dolgozzon. A 20%-kal nagyobb teljesítmény és vágási sebesség révén a legnehezebb munkákkal is könnyedén megbirkózik.

    A Dremel 8260 egy intelligens többfunkciós szerszám.
    Növelje barkácsolási élményét számos módon, ha csatlakozik a Dremel alkalmazáshoz. Kövesse nyomon a szerszám és az akkumulátor teljesítményét. Keresse meg az alkalmazásához szükséges tartozékokat, valamint információkat és tippeket kaphat. Válassza ki az anyag és a tartozék típusát, és állítsa be az ajánlott sebességet a szerszámon. Tudja meg, mit tehet, ha a szerszám túlterhelt és túlmelegedett. Gyorsan felveheti a kapcsolatot a helyi Dremel ügyfélszolgálattal e-mailben vagy telefonon. Az okostelefonon a Dremel alkalmazás segítségével könnyedén vezérelheti, felügyelheti és kezelheti a többfunkciós eszközt, Bluetooth-on keresztül.

    Kiváló szerszámélettartam: A Dremel 8260 tartósságát a legigényesebb Dremel-alkalmazásokban is tesztelték, így bármilyen projektben futhat. A Dremel 8260-at egyenletes teljesítményre és kiváló élettartamra tervezték és gyártották. A Dremel LED-logó és a LED-jelzők nem csak jól néznek ki, hanem a megfelelő információkat is a megfelelő időben adják az akkumulátor, a fordulatszám és a Bluetooth-kapcsolat figyelésekor. Arról is értesítik, ha a szerszám és az akkumulátor túlterhelt vagy túlmelegedett.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Részletfizetés részletei
    THM
    Részletek száma
    Szolgáltatási díj
    Teljes fizetendő

    Miért érdemes a részletfizetést választani?

    • Villámgyors igénylés
    • Az igénylési folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe
    • Azonnali bírálattal
    • Otthonról, várakozás nélkül
    • Munkáltatói igazolás nélkül
    • Nincs szükség papír alapú bankszámlakivonatra sem

    Hasonló termékek