Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Dremel 8260-5 12V Akkumulátoros multiszerszám készlet

  Kategória: Csiszológépek

  Cikkszám: F0138260JA

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Dremel 8260: a világ első intelligens többfunkciós szerszáma, kefe nélküli motorral. Ezzel a vezeték nélküli eszközzel teljes potenciálját kibontakoztathatja a barkácsprojektekben, mert nagyobb teljesítményt, futási időt és sebességet, valamint most már több csatlakoztatási lehetőséget is kínál. A Dremel 8260 kefe nélküli motorral és 12 V 3 Ah-ás lítium-ion akkumulátorral van felszerelve. Ez az innovatív többfunkciós eszköz számos módon javítja a barkácsolás élményét. A többfunkciós eszköz kétszer hosszabb üzemideje lehetővé teszi, hogy bárhol teljes szabadsággal dolgozzon. A 20%-kal nagyobb teljesítmény és vágási sebesség révén a legnehezebb munkákkal is könnyedén megbirkózik.

  A Dremel 8260 egy intelligens többfunkciós szerszám.
  Növelje barkácsolási élményét számos módon, ha csatlakozik a Dremel alkalmazáshoz. Kövesse nyomon a szerszám és az akkumulátor teljesítményét. Keresse meg az alkalmazásához szükséges tartozékokat, valamint információkat és tippeket kaphat. Válassza ki az anyag és a tartozék típusát, és állítsa be az ajánlott sebességet a szerszámon. Tudja meg, mit tehet, ha a szerszám túlterhelt és túlmelegedett. Gyorsan felveheti a kapcsolatot a helyi Dremel ügyfélszolgálattal e-mailben vagy telefonon. Az okostelefonon a Dremel alkalmazás segítségével könnyedén vezérelheti, felügyelheti és kezelheti a többfunkciós eszközt, Bluetooth-on keresztül.

  Kiváló szerszámélettartam: A Dremel 8260 tartósságát a legigényesebb Dremel-alkalmazásokban is tesztelték, így bármilyen projektben futhat. A Dremel 8260-at egyenletes teljesítményre és kiváló élettartamra tervezték és gyártották. A Dremel LED-logó és a LED-jelzők nem csak jól néznek ki, hanem a megfelelő információkat is a megfelelő időben adják az akkumulátor, a fordulatszám és a Bluetooth-kapcsolat figyelésekor. Arról is értesítik, ha a szerszám és az akkumulátor túlterhelt vagy túlmelegedett.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek