Sütés - sült ételek, például tésztafélék, rakott burgonya, sajtos rakott zöldségek stb. készítéséhez
Olajban sütés - rántott sajt és hússzeletek, gomba, fasírozott, karfiol vagy egyéb ételek kirántásához,
hasábburgonya, krokett és amerikai burgonya sütéséhez
Gőzben sütés - zöldségfélék párolásához, gőzben főzéshez, pl. gőzgombócok készítéséhez. Ezzel a módszerrel az alapanyagok megőrzik az ízüket és vitamintartalmukat, az étel ízletesebb lesz.
Nyomás beállítása és szabályozása
Min. nyomás 50 kPa, max. tlak 90 kPa
Intuitív működtetés, idő és hőmérséklet beállítás
Egyedi beállítás a saját receptekhez
Edény térfogat: 6 l (5,7l)
Alumínium edény, réz tapadásmentes felülettel
Jól olvasható, kék háttérvilágítású LCD kijelző
24 órás időkapcsoló
Beállítható hőmérséklet: 40 - 160 °C
Melegen tartás funkció, 12 óra / 70 °C
Minőségi és biztonságos készülékház
Hőszigetelt fal, az érintési hőmérséklet nem haladja meg az 50°C-ot