Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Ecovacs Deebot T10 Turbo

  Kategória: Robotporszívók

  Cikkszám: T10TURBO

  • 338 235 Ft
   Nettó ár: 266 327 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  A továbbfejlesztett AIVI 3.0 technológiával, az első YIKO hangasszisztenssel, a csúcskategóriás TrueMapping navigációval és az OZMO™ Turbo 2.0 oszcilláló felmosó rendszerrel a DEEBOT T10 TURBO a környezettől függetlenül kielégíti tisztítási igényeit. A T10 TURBO valóban intelligensebb, személyre szabottabb porszívózási és felmosási élményt kínál az iparágban vezető mesterséges intelligencia technológiánknak köszönhetően.

  A beépített 960P asztrofotográfiai kamera 148,3°*-os FOV (Field of View) felismerési tartománnyal rendelkezik, amely lehetővé teszi a statikus és mozgó tárgyak azonosítását és tiszta képeinek rögzítését még sötétben is. Az Ön adatainak védelme fontos számunkra, ezért a T10 értesíti Önt, ha a kamera be van kapcsolva. A

  Élvezze a nyugalmat, amikor távollétében ellenőrizheti az otthoni dolgokat. Az új Starlight előlapi kamera lehetővé teszi, hogy valós időben tekintse meg otthonát, még gyenge fényviszonyok között is. 

  Legyen szó takarítási parancsról vagy tisztítási mód beállításáról, ez szavak kérdése. Iparágvezető YIKO AI hangsegédünk nagy teljesítményű hangadatbázisával és hangfelismerő technológiájával egyszerűbbé teszi az életet. A természetes nyelvi bevitellel pontosan megérti a tisztítási parancsokat, a reagálást és a műveleteket. Támogatja a hang lokalizációját és az emberi alak felismerését is. Az OK YIKO hívásával a DEEBOT megtisztítja a padlót a hangforrás körüli előre beállított területnek megfelelően.

  Az új Quick Mapping percek alatt elkészíti otthonának térképét, így azonnal hozzáláthat a takarítás testreszabásához – helyiségek címkézése, meghatározott területek tisztítása, határok felállítása stb. Az új 3D-s térképekkel egyszerűen érintsen meg egy bútordarabot a térképen, hogy megtisztítsa körülötte!

  3000 Pa szívóteljesítményével ez a robot hatékonyan távolítja el a port és a törmeléket – mindezt a kettős oldalkefe és a lebegő főkefe segítségével. És automatikusan megnöveli a teljesítményt, amikor kemény padlóról szőnyegre vált a mélytisztítás érdekében.

  Az OZMO™ Pro 3.0 oszcilláló felmosó rendszert a kemény felületek kivételes mélytisztítására tervezték. Az intelligens rendszer intuitív módon elkerüli a szőnyegeket felmosás közben.

  A dokkolóállomás szívóereje hatékonyan eltávolítja a port, szőrszálakat és egyéb apró részecskéket a DEEBOT szemeteskukájában, így nyugodt lehetsz, hogy tiszta. A 3,2 literes eldobható porzsák akár 60 napig használható a szemetes kiürítése nélkül. 

  A továbbfejlesztett 3D-s térkép pontosan rögzíti otthonát, és képes azonosítani és megjeleníteni a térképen az otthoni szerkezetet, bútorokat, ami segít javítani a tisztítási teljesítményt. Az alkalmazáson keresztül tovább szerkesztheti otthoni elrendezését, és új bútorokat adhat hozzá a térképhez a pontosság növelése érdekében.

  A DEEBOT akár 260 percig porszívózik egyetlen töltéssel. Amikor az akkumulátor lemerül, automatikusan visszatér a töltődokkolóhoz. Feltöltés után ott folytatja a tisztítást, ahol abbahagyta. 

  A háromrétegű szűrőrendszer eltávolítja a mikroszkopikus por és allergének 99%-át. Lélegezzen könnyebben, tudva, hogy a szűrők hatékonyan rögzítik a 6 mikronos részecskéket is.
  Egyéb tulajdonságok
  Tápellátás típusa: Akkumulátor
  Szívás típus: Száraz, Felmosóval
  Terméktípus: Robotporszívó
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek