Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Edifier HECATE GM3 TWS Bluetooth fülhallgató fekete

    Kategória: Fülhallgató

    Cikkszám: HECATE GM3 TWS

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Tulajdonságok:
    Hallgassa a kedvenc zenéit, bárhol is van! Az Edifier fülhallgatója elképesztő H+ hanghatással rendelkezik, a beépített kompozit membrán pedig a frekvencia egyensúlyáért felelős, így a zene legapróbb részleteit is élvezheti! A strapabíró akkumulátornak köszönhetően egyetlen töltéssel 4.5 óráig is működik. Az ergonomikus kialakítása miatt hosszú ideig viselheti anélkül, hogy kényelmetlenné válna.
    Innovatív H+ technológia
    A GM3 speciális akusztikus hatása precíz, pontos hangzást biztosít! A fülhallgató tökéletes az intenzív, órákon át tartó játékokhoz is!
    Tökéletes zajszűrés
    A zajszűrő rendszernek köszönhetően egy teljesen új élmény lesz a telefonálás. A nem kívánt zajokat hatékonyan kiszűri a környezetből, közben pedig az Ön hangja sokkal tisztább lesz. Nyugodtan telefonáljon vagy hallgasson hangos könyvet, bárhol is van! A környezet zavaró zajai többé nem fognak problémát okozni!
    Könnyű és kényelmes működtetés
    Egy pár érintéssel könnyedén hozzáférhet a legfontosabb funkciókhoz! Az érintéssel vezérelhető panel segítségével leállíthatja, elindíthatja vagy visszatekerheti a dalokat, felveheti vagy elutasíthatja a hívásokat és még a hangasszisztenst is aktiválhatja. Mindezek csak egy érintésre vannak!
    Több órás használat
    A fülhallgató egyetlen töltéssel 4.5 óráig képes működni folyamatos zenehallgatás mellett. A hozzátartozó töltőtok ezt az időt 19.5 órára hosszabbítja. Nem számít, hogy hol van, a segítségével gyorsan visszatérhet a zene világába. A készülék probléma nélkül elkíséri Önt az utazások során.
    Kényelmes viselet
    A könnyű, ergonomikus kialakításának köszönhetően igazodik a fülhöz és nem lesz kényelmetlen a viselete. Még az edzés során is szorosan a fülben marad, közben pedig rendkívül kényelmes! Az IP55 besorolású védelemnek köszönhetően a vízcseppek, de egy kis kosz sem árt neki! Amennyiben pedig szeretné a fülhallgatókat külön-külön is csatlakoztathatja a különböző készülékekhez.
     
    Bluetooth igen
    Zenelejátszási idő max (óra) 4.5
    Vízállóság IP55
    Minimum frekvenciaátvitel 20 Hz
    Maximum frekvenciaátvitel 20000 Hz
    Impedancia 32 Ohm
    Érzékenység 98 dB
    Fülhallgató átmérője 10 mm
    Felhasználási terület Általános felhasználás
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Edifier HECATE GM3 TWS Bluetooth fülhallgató fekete termékhez

    Hasonló termékek