Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Edifier W240TN TWS Bluetooth fülhallgató fehér

    Kategória: Fülhallgató

    Cikkszám: W240TN-white

    • 24 765 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    TWS Edifier W240TN fejhallgató

    Az Edifier W240TN TWS fejhallgató kettős meghajtóval rendelkezik a kiváló minőségű hangzás érdekében. A Bluetooth 5.3 a gyors és stabil kapcsolatért felel, az aktív zajszűrés pedig segít a zajok kikapcsolásában. Az Edifier Connect alkalmazásban elérhető funkciókat és beállításokat is kihasználhatja. A fejhallgatót az IP55-ös vízállóság és a hosszú üzemidő is megkülönbözteti.


    Még jobb hangminőség

    Mitől játszik ilyen jól a fejhallgató? A W240TN kettős dinamikus koaxiális meghajtóval van felszerelve, így gazdag részletgazdagságot és tökéletes harmóniát élvezhet. A 10 milliméteres mélysugárzó és a 6 milliméteres tweeter meghajtó mély, erőteljes basszust, fülbemászó magas hangokat és szélesebb frekvenciatartományt biztosít. Biztosítson érdekesebb zenei élményt, és fedezze fel kedvenc dalainak eddig ismeretlen részleteit!


    Aktív zajszűrés

    Mondjon búcsút a zavaró zajoknak. A fejhallgató támogatja az aktív zajszűrést, így kikapcsolhatja a felesleges zajokat, és megszakítás nélkül hallgathat zenét vagy kedvenc podcastját. Inkább hallja, mi történik körülötte? Válassza a Környezeti hang módot, és szabja testre az Edifier Connect alkalmazásban. Így nem marad le egy fontos bejelentésről a vasútállomáson vagy a munkatársak által elmondott információkról!


    Bluetooth 5.3

    A vezeték nélküli kapcsolat minőségével kapcsolatos problémák a múlté. A fejlett Bluetooth 5.3 technológia gyors és stabil átvitelt, alacsonyabb energiafogyasztást és nagyfokú interferencia-ellenállóságot garantál. Egy speciális játékmód is rendelkezésre áll, amelynek késleltetési ideje mindössze kb. 80 ms. Ez ideális választás a játékosok számára - a videó és a hang tökéletes szinkronizálása megkönnyíti az ellenfelek legyőzését!


    Beszéljen telefonon

    Az Edifier W240TN készülékkel kényelmesen beszélhet telefonon - még rendkívül zajos környezetben is. Az AI DNN zajszűrő technológia megbízhatóan kiküszöböli a felesleges hangokat, miközben kiemeli az Ön hangját. Egy zsúfolt busz, egy városközpont, egy szupermarket - biztos lehet benne, hogy beszélgetőpartnere tökéletesen hallja Önt, bárhol is van.


    Hosszú üzemidő

    Nem kell többé aggódnia, hogy a fejhallgató túl gyorsan lemerül. A W240TN akár 7 órán keresztül is képes zenét lejátszani, ha a zajcsökkentés be van kapcsolva, vagy akár 8,5 órán keresztül, ha kikapcsolja. A mellékelt tokkal ezt az időt 21 órára, illetve 25,5 órára hosszabbíthatja meg. Mostantól szabadon hallgathatja kedvenc dalait a munkahelyén, otthon és utazás közben is! Ráadásul mindössze 10 perc töltés szükséges ahhoz, hogy további 2 órán keresztül zenélhessen.


    Használati kényelem

    A készletben nem csak a fejhallgatót, hanem 4 pár különböző méretű (XS, S, M és L) fülhallgatót is talál. Ez lehetővé teszi, hogy a terméket optimálisan az Ön igényeihez igazítsa, és élvezze a kényelmes használatot. A W240TN tökéletesen illeszkedik a fülbe, és a beépített gombokkal kényelmesen kezelhető. A fejhallgató támogatja a hangasszisztenst is, és IP55 vízállóság jellemzi - használd őket edzés közben is gond nélkül. Emellett modern, stílusos dizájnnal is rendelkeznek.


    További lehetőségek az alkalmazással

    Biztosítson hozzáférést számos további funkcióhoz és beállításhoz. Csak telepítse az ingyenes Edifier Connect alkalmazást, és párosítsa vele a fejhallgatót! Használhatja például az EQ és az időzítő beállításait. Lehetőség van az üzemmód megváltoztatására vagy hangszigetelésre is hívás üzemmódban. A gombfunkciók beállítására is használhatja okostelefonját. Búcsúzzon el attól, hogy a gyári beállításokra szorítkozzon!
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Edifier W240TN TWS Bluetooth fülhallgató fehér termékhez

    Hasonló termékek