Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Elite Dangerous - Odyssey

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1336350

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális

    Alapjáték Szükséges


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 6 170 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    Elite Dangerous: Odyssey Deluxe Edition



    Szálljon le, parancsnok, és hagyja nyomát a galaxisban az Elite Dangerous: Odyssey játékban. Fedezzen fel távoli világokat gyalogosan, és terjessze ki az ismert tér határait.

    Az Elite Dangerous: Odyssey Deluxe Edition tartalma:

    ⦁ Elite Dangerous: Odyssey

    ⦁ Elite Dangerous: Odyssey OST


    A Játékról



    Szálljon le, parancsnok, és hagyja nyomát a galaxisban az Elite Dangerous: Odyssey játékban. Fedezzen fel távoli világokat gyalogosan, és terjessze ki az ismert tér határait. Legyen Ön az első, aki kilép számtalan egyedi bolygóra, miközben felfedezi az idők kezdete óta érintetlen földet. Elite Dangerous: Odyssey meghívja Önt, hogy legyen igazi úttörő.



    Lásd a galaxist, mint még soha. Érintsen meg lélegzetelállító bolygókat, melyeket lenyűgöző új technológia hajt, merüljön el a felejthetetlen kilátás felett felkelő napokban, fedezzen fel előőrsöket és településeket, és fedezze fel korlátlan szabadsággal.


    Kössön sokféle szerződést, és játsszon a maga módján, a diplomáciától és a kereskedelemtől a halálos lopakodásig és a teljes harcig. A változatos beállítások, célok és NPC-k végtelen sokféle küldetést és szinte végtelen mennyiségű élvezhető tartalmat kínálnak.


    A galaxisban elterjedt közösségi központok ideális helyet biztosítanak a parancsnokoknak a következő lépésük megtervezéséhez. Kössön szövetségeket, szerezzen be szolgáltatásokat, és még szakértői támogatást is találjon a hőn áhított Mérnököknél. Ezek a nyilvános előőrsök segítenek a fegyverek és felszerelések beszerzésében és fejlesztésében is, hogy tökéletesítsd játékstílusod.


    Tapasztalja meg az intenzív első személyű harcot, szerelje fel karakterét egy sor fegyverrel és felszereléssel, és koordináljon csapattársaival, hogy elsajátíthassa a többrétegű, mély, taktikai környezetet, ahol a parancsnokok, az SRV-k és a csillaghajók találkoznak.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Kiegészítő
    Műfaj: Kaland, Akció, Szimuláció, Sokszereplős, többjátékos, Stratégia, Szerepjáték
    Életkor: 16 +
    Megjelenés dátuma: 2021-05-19
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek