Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  EMOS akkumulátoros COB LED szerelő lámpa (P4535)

  Kategória: Munkalámpák

  Cikkszám: P4535

  • 11 045 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  EMOS P4535, 2 COB LED + LED tölthető elemlámpa
  Nagy teljesítményű és praktikus lámpa megfizethető áron – így jellemezhető az EMOS P4535 akkus lámpa. Elegendő fényforrást biztosít a mindennapi munkához otthon, a kertben vagy a műhelyben. De jól szolgálja a kézműveseket és más szakembereket is, akiknek teljes mértékben a felszerelésükre kell támaszkodniuk.
  A lámpa praktikus akasztója révén könnyen felakasztható, a négy mágnessel pedig fémfelületekre rögzíthető. Lehajtható fejrésze lehetővé teszi, hogy úgy állítsa be a lámpát, hogy fénye éppen a kívánt szögben világítson. Három világítási üzemmódja, tölthető Li-Ion akkumulátora és túltöltés elleni védelme felbecsülhetetlen értékű társsá teszik az EMOS P4535 elemlámpát otthon és útközben egyaránt.
  Készen áll a sokoldalú használatra
  A P4535, 2 COB LED + LED tölthető munkalámpa minden szempontból praktikus. Akár a műhelybe kell világítás, akár azt szeretnénk, hogy otthon vagy útközben mindig kéznél legyen egy megbízható és kellően erős lámpa, a P4535 nem fog csalódást okozni. Tölthető akkumulátora biztosítja, hogy mindig készen álljon a teljes értékű használatra. És ha éppen nincs szükség a fényére, akkor a lámpa tartalék energiaforrásként is szolgálhat. Nem kell powerbanket hordani magunkkal, mobiltelefonunkat, fényképezőgépünket vagy egyéb eszközeinket egyszerűen feltölthetjük közvetlenül a lámpa USB-portjáról.
  3 világítási üzemmód, lehajtható fejrész
  A 2 COB LED és 1 LED elegendő, akár 670 lm fényerőt és 40 m hatótávolságot biztosítanak. A fényerő könnyen kiválasztható a 3 előre beállított üzemmód segítségével.
  Hogy éppen oda világítson, ahova kell, arról a forgórész gondoskodik. Segítségével úgy állítható a fénye, hogy éppen a szükséges helyre essen.
  Számos rögzítési mód
  Az EMOS P4535 egy akasztóval és 4 praktikus mágnessel rendelkezik. Bármilyen fémfelületre egyetlen mozdulattal felrögzíthető. Ez olyankor lehet hasznos, amikor teljes mértékben a munkánkra kell összpontosítanunk, és nincs időnk a megfelelő hely keresgélésére.
  2× COB LED + 1× LED, 3 világítási üzemmód
  A kiváló minőségű LED-nek és a COB LED-eknek köszönhetően a P4535 elemlámpa megfelelő fényforrás bármilyen szokványos tevékenységhez. A lámpán könnyen válthatunk a három világítási üzemmód között.
  Könnyű tölthetőség
  A konnektor vagy az egyszer használatos elemek keresése már a múlté. A P4535 elemlámpa ezek nélkül is világít. Könnyedén feltölthető a micro USB-C csatlakozón, azután pedig bármikor élvezhetjük a fényét, amikor csak szükség van rá. Az akkumulátor töltöttségéről vagy a töltésről az állapotjelző LED ad tájékoztatást.
  Akkumulátorvédelmi funkció
  A lámpa védőáramkörökkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák az akkumulátor túlzott lemerülését vagy túltöltését, ami túlmelegedést, szikrázást vagy esetleges robbanást okozhatna. Az akkumulátort így mindig teljesen megvédik attól, hogy visszafordíthatatlan károsodás érje, vagy tönkre menjen.
  Gyors kikapcsolás funkció
  Az állítható fényerő mindig jól jön. Annak érdekében azonban, hogy a sok funkció ne hasson zavaróan, elláttuk a lámpát egy gyors kikapcsolás funkcióval. Bármilyen világítási üzemmódot állítunk be, a lámpa bármikor egyszerűen, egyetlen gombnyomással kikapcsolható.
  Fényforrás: 2× COB LED + LED, maximális fényárama: 670 lm, fényáram: 1× COB LED 100 % – 340 lm, 2× COB LED 100 % – 670 lm, LED 100 % – 55 lm, max. világítási távolság: 40 m, világítási távolság: 1× COB LED 100 % – 25 m, 2× COB LED 100 % – 35 m, LED 100 % – 40 m, világítási üzemmódok száma: 3, üzemmódok: 1× COB LED 100 %, 2× COB LED 100 %, LED 100 %, világítási idő: 2–10 óra, üzemidő részletezés: 1× COB LED 100 % – 3,5 h, 2× COB LED 100 % – 2,5 h, LED 100 % – 10 h, ütésállóság: nem, vízálló: nem, tölthető, táplálás: Li-Ion akupack, akkumulátor típusa: 2 200 mAh/3,7 V, elem a csomag része, feltöltési idő: 3 óra, töltőcsatlakozó típusa: USB C, a töltés LED jelzése, az akkumulátor állapotának LED-es jelzése, speciális funkciók: hordozható akku funkció, gyors be-/kikapcsolás, akkumulátorvédelmi funkció, jellemzők: 1× kampó, 4× mágnes, tartozékok: USB kábel, anyag: ABS + TPR + gumi, szín: fekete-zöld, méretek: 35 × 33 × 257 mm, értékesítési csomagolás: 1 db, doboz, garancia-időszak: 2 év
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek