Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    EMOS EV026 digitális konyhai mérleg rozsdamentes acél felülettel

    Kategória: Konyhamérlegek

    Cikkszám: EV026

    • 5 920 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    Nagy mérési pontosságú, megbízható konyhai mérleget keres, amely nem foglal sok helyet a konyhájában? A rozsdamentes acélból készült EV026 mérleg letisztult dizájnnal és egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik. Előnye a háttérvilágítású kijelző fehér számjegyekkel és az intelligens TARE funkció, amely megkönnyíti a mérlegelést sütés vagy főzés közben. A mérleg testén található lyuk az egyszerű felakasztáshoz más konyhai segédeszközökhöz.

    Tára funkció (TARE)
    Az EV026 készülékkel való sütés sokkal kényelmesebb, mint egy hagyományos mechanikus mérleggel. A TARE funkcióval az összetevőket egyenként mérlegelheti, és a vajat, lisztet, cukrot stb. egy kupacban adhatja hozzá. Csak állítsa vissza a kijelző értékét minden alkalommal, majd helyezze be a receptúrához a következő hozzáadott összetevőt. Nem kell az összetevőket külön-külön, külön tálakban elkészíteni, így időt és edényeket takaríthat meg.

    Okos dizájn
    A tartós rozsdamentes acél kombinációja a modern kijelzővel és a karcsú megjelenéssel teszi ezt a mérleget stílusos darabbá, amely bármely konyhapulton jól mutat. A mérleg testén lévő praktikus lyuk lehetővé teszi, hogy kényelmesen fel lehessen akasztani. Mindig kéznél lesz, amikor szüksége van rá. A felakasztási mechanizmusnak köszönhetően nem áll fenn a sérülés veszélye, ha más nehéz konyhai eszközökkel együtt tárolja. Egy másik vitathatatlan előnye a megvilágított kijelző, amely segítségével könnyen láthatóvá válik a mérendő összetevők pontos súlya.

    Nagy mérési pontosság és 10 kg teherbírás
    A mérleg 10 kg-os határértékig képes kezelni a terheket.Téves becslés és a határérték túllépése esetén egy túlterhelésjelző figyelmeztet. Bizonyára értékelni fogja a nagy pontosságú, 1 g-os mérési pontosságát, ami nem csak sütemények és torták sütésekor lesz hasznos. A mérleg g, oz, lb és kg egységekben is mérhet. Ennek köszönhetően a külföldi szakácskönyvekből származó receptek sem fognak többé meglepetést okozni.

    Rozsdamentes acél kivitel
    Az EV026 hosszú éveken át lesz az Ön konyhai segítője. nagyfokú tartósságát és hosszú élettartamát a mérleg rozsdamentes acélszerkezetének köszönheti, amely karcolás- és nedvességálló.

    A rozsdamentes acél felületnek köszönhetően tökéletesen tisztíthatja a mérleget és közvetlenül mérheti az ételt, tál használata nélkül. Az EV026-ot az otthoni szakácsok mellett olyan sportolók is használják majd, akik minden grammra odafigyelnek az étrendjükben.

    Takarékos tápegység 2 elemmel
    A tápegység két 1,5 V-os AAA elemmel működik, amelyeket a csomag tartalmaz. Így azonnal elkezdheti kedvenc ételének elkészítését.

    Az akkumulátor állapotjelzője figyelmeztet, ha az elemeket ki kell cserélni. Importált már? A mérleg kézzel is kikapcsolható, de ha elfelejti, akkor teljesen automatikusan kikapcsol, így kímélve az akkumulátor energiáját és a pénztárcáját.

    termék: konyhai mérleg, LCD kijelző, háttérvilágítású kijelző, a mérleg felülete: rozsdamentes acél, újramérés funkció, max. terhelés: 10 kg, súlymérési pontosság: 1 g, súly mértékegységek: g, kg, ml, oz, lb, tl, túlterhelés jelző, automatikus kikapcsolás: 90 másodperc után, lemerülő elem jelzése, szín: ezüst, táplálás: 2× 1,5 V AAA (tartozék), méretek: 15 × 153 × 212 mm, értékesítési csomagolás: 1 db, kis doboz, garancia-időszak: 2 év
    Egyéb tulajdonságok
    Készülékház anyaga: Rozsdamentes acél
    TARA funkció: 1
    Típus: Digitális
    Szín: Ezüst
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a EMOS EV026 digitális konyhai mérleg rozsdamentes acél felülettel termékhez

    Hasonló termékek