Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Endless Space 2 - Untold Tales

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 813410

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális

    Alapjáték Szükséges


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 1 300 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    GAMES2GETHER.COM EXKLUZÍV JUTALMAK



    Csatlakozz most a GAMES2GETHER közösséghez, és kapd meg az Endless Space 2 jelvényt (pontokat, több tucat avatárt és címet nyit ki GAMES2GETHER profilod személyre szabásához)



    • Kövesse a játék fejlődését, és ismerje meg a tehetségeket a színfalak mögött.
    • Tedd számot a hangoddal azáltal, hogy visszajelzést adsz a játékról, küldj be ötleteket, és szavazz a művészeti és játékelemekre.
    • Vegyen részt versenyeken és tervezzen tartalmat, amelyet a stúdió hoz létre és ad hozzá a játékhoz!


    A Játékról



    A Végtelen galaxist néhány hatalmas erő irányíthatja, de még mindig kisebbségi fajok tömegei lakják, saját történelmükkel, hősökkel és céljukkal. Az Endless Space 2: Untold Tales játékban fedezz fel rejtett titkokat, érdekes történeteket és megnyerő karaktereket a birodalmadban.

    TARTALOM

    21 küldetés


    A 21 kisebb frakció küldetésen keresztül mélyebben megértheted az embereidet, segíts nekik leküzdeni napi gondjaikat és megfejteni a furcsa rejtélyeket.

    4 kisebb frakció


    Vedd kezedbe a négy új kisebb frakciót, a Sowers from Endless Space figyelemre méltó visszatérésével és a Sephaloros bemutatásával, amelyeket a közösség a GAMES2GETHER-en választott ki.

    4 Hősök


    Az Akadémia most négy új személyt állított fel a soraiban, akiket hősként toborozhat, mindegyikük az új Kisebb Frakciókból érkezik.

    GAMES2GETHER // MÓDOSÍTSA A JÁTÉKOT



    Csatlakozz most a GAMES2GETHER közösséghez, és kapd meg az Endless Space 2 jelvényt (pontokat, több tucat avatárt és címet nyit ki GAMES2GETHER profilod testreszabásához).


    Kövesse a játék fejlődését, és ismerje meg a színfalak mögött rejlő tehetségeket. Tedd számot a hangoddal azáltal, hogy visszajelzést adsz a játékról, küldj be ötleteket, és szavazz a művészeti és játékelemekre. Vegyen részt versenyeken és tervezzen tartalmat, amelyet a stúdió hoz létre és ad hozzá a játékhoz!
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Kiegészítő
    Műfaj: Stratégia
    Életkor: 7 +
    Megjelenés dátuma: 2018-03-12
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek