Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Epson TM-P80II (121) Blokknyomtató

  Kategória: Címkenyomtató

  Cikkszám: C31CK00121

  • 173 340 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  • Külső raktáron - Várható szállítás: 4 - 2 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Gyors, sokoldalú, strapabíró

  Kivételes minőség, sokoldalúság, csatlakoztathatóság és tartósság – a ráadás pedig automata vágó, papírkiegyenesítő és Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltés.

  A kompakt és stílusos TM-P80IIAC könnyebb, mégis robusztusabb, mint valaha, és számos korszerű funkcióval rendelkezik, amelyek gyors, kiváló minőségű végeredményt garantálnak. Kiemelkedő rugalmasságának, megbízhatóságának, csatlakoztathatóságának és egyszerű kezelésének köszönhetően tökéletes választás a forgalmas környezetekben, akár mobil nyomtatáshoz is, például a kiskereskedelmi vagy vendéglátóipari egységek, illetve a járműbe épített alkalmazások számára.

  Az új TM-P80IIAC kompakt, stílusos és még az elődjénél is könnyebb, ezért ideális megoldást képvisel a forgalmas, mozgásban lévő környezetek, például vendéglátóipari egységek és járműveken belüli alkalmazási területek esetén. Fokozott ütésállóságot, valamint por- és vízbehatolás elleni védelmet kínál az IP54-es szabványnak megfelelően, ráadásul vonalkódok és 2D szimbólumok kezelésére is képes, továbbá tartalmaz egy automata vágó- és papírkiegyenesítő modult, amely sík, tiszta blokkokat eredményez. Az USB-C csatlakozásnak, valamint a Bluetooth 5.0-s „klasszikus” és alacsony energiájú üzemmódok támogatásának köszönhetően kiváló hatótávolságot, zökkenőmentes párosítást és megbízható egész napos akkumulátor-üzemidőt biztosít, a Wi-Fi 5 funkció pedig remek vezeték nélküli teljesítményt garantál, miközben a Wi-Fi Direct funkció lehetővé teszi akár 8 eszköz közvetlen csatlakoztatását is anélkül, hogy kapcsolódni kellene egy kiépített hálózathoz vagy hotspothoz. Ráadásul, mivel a TM-P80II AC Qi-kompatibilis, a töltés egyszerű, gyors és megbízható, és vezeték sem szükséges hozzá.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek