Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    ESR Classic Halolock Apple iPhone 15 Pro Magsafe Tok - Fekete

    Kategória: Telefontok

    Cikkszám: GP-148056

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    ESR Classic Halolock Apple iPhone 15 Pro Magsafe Tok - Fekete

    Ismerje meg az ESR Classic Halolock telefontokját, amely tökéletes választás az Apple iPhone 15 Pro készülékekhez! Ez a fekete, elegáns és modern dizájnnal rendelkező tok különleges figyelmet fordít készüléke védelmére, miközben megőrzi annak karcsú megjelenését.

    Kiemelt jellemzők:

    • Közepesen ütésálló: A tok kifejezetten azok számára készült, akik extra biztonságot szeretnének telefonjuknak mindennapi használat során.
    • Légpárnás sarkok: Az ütéseket hatékonyan tompító légpárnás sarkok maximalizálják a védelmet a váratlan események ellen.
    • Magsafe kompatibilitás: A tok Magsafe funkcionalitásának köszönhetően kompatibilis az Apple vezeték nélküli töltési technológiájával, így az eszköz töltése gyors és kényelmes, a tok eltávolítása nélkül.
    • Elegáns megjelenés: A precíz kialakítás és a minőségi anyagok egyesülnek, hogy a tok épp olyan stílusos legyen, mint amilyen praktikus.

    Az ESR márka az innovatív tervezésre és a magas minőségre koncentrál, biztosítva, hogy minden terméke megfeleljen a felhasználók igényeinek. Az ESR Classic Halolock telefontok ideális megoldás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni az eszközvédelem és a stílus között.

    Válassza az ESR Classic Halolock tokot, és biztosítsa iPhone 15 Pro eszközének a megérdemelt védelmet és eleganciát!

    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek