Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Evolveo StrongPhone Z6 Dual-Sim mobiltelefon fekete-narancs (SGP-Z6-BO)

  Kategória: Nyomógombos telefonok

  Cikkszám: SGP-Z6-BO

  • 32 665 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Extrém kitartás
  A StrongPhone Z6 egy igazán extrém strapabírású telefon. És nem csak az IP68-as vízállósági besorolású, tartós teste miatt, amely ellenáll a cseppeknek, víznek, sárnak vagy hónak, hanem elsősorban a nagy, 4 000 mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően. Mindezt kiegészíti a nagyméretű 2,8"-os kijelző, a power bank funkció, az SOS gomb és sok más előny, amit ez a modell kínál.

  Nagyméretű, 4,000 mAh-s akkumulátor és powerbank funkció
  Az extra nagy, 4000 mAh-s Li-Ion akkumulátorral akár négy hétig is használhatja telefonját. És ez még nem minden. A StrongPhone Z6 power bank funkcióval rendelkezik, amellyel könnyen feltölthet más eszközöket.

  Nagyméretű 2,8"-os kijelző
  A StrongPhone Z6 további előnye a nagyméretű, 2,8 hüvelykes kijelző, amely fokozott karc- és nyomásállósággal rendelkezik. A világos és egyszerű menü a nagy kijelzővel kombinálva bármilyen körülmények között könnyen használhatóvá teszi a telefont.

  SOS hívás és SMS vészjelzés helymeghatározással
  A StrongPhone Z6 vészhelyzeti SOS-gombbal van felszerelve, amely veszély esetén segítséget hívhat. Amikor megnyomja a gombot, a telefon automatikusan tárcsázza az Ön által tárcsázott számokat, és vészhelyzeti üzenetet küld nekik, beleértve az Ön hozzávetőleges tartózkodási helyét is. A helymeghatározás pontossága a GSM-hálózat lefedettségének sűrűségétől függ - városokban a pontosság több tíz és több száz méter közötti, városokon kívül a pontosság kisebb.

  Multimédiás berendezések
  A robusztus telefon 2 megapixeles kamerával, nagy teljesítményű LED-es zseblámpával és beépített FM rádióval rendelkezik, beépített antennával és automatikus állomáshangolással. További funkciók közé tartozik a naptár, az ébresztő, a jegyzetek és a számológép.

  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek