FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    EvoMon

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1970820

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    KÍVÁNSÁGLISTA MOST!


    Szánjon rá egy percet, és adja hozzá az EvoMon-t a Steam kívánságlistájához! Azt is követheted, hogy értesülj a fejlesztésekről és a megjelenési dátumokról, és ez segít több játékos elérésében.


    A Játékról



    Az Evomon egy lénygyűjtő tamagocsi változatban, ahol egy kicsi és tehetetlen Evomon babát edzhetsz, amíg erős és rettenthetetlen felnőtt Evomon lesz belőle, játszhatsz sok különböző minijátékkal, halászhatsz, expedíciókat hajthatsz végre, szörnyekkel harcolhatsz, új evomonokat kombinálhatsz a laborban és találkozhatsz több tucat Evomon sok különböző. Útja során képezzen egy evomont, hogy Evomon bajnok lehessen belőle.

    Milyen egy kis Evomon gondozása?


    Legyen jó oktató a kis Evomon számára, etesse meg különféle ételekkel, tisztítsa meg a kakit, ha szükséges, költse el Evocoinjait új eszközök vásárlására a boltban, és győződjön meg róla, hogy mindennel rendelkezik a nehéz és intenzív rutin folytatásához. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy idő előtt le kell fagyasztani.

    Ugye nem akarsz örökké csak vigyázni egy babára?


    Tanítsd kis Evomonodat, mint még soha az intenzív minijátékokban a Training Grounds-ban, szerezz XP-t a fejlesztéshez, és megtudhatod, hogyan fog kinézni a régebbi verziója.


    Fedezze fel a különleges Evomonokat az Expedíciós Területen, ahol különböző expedíciókat játszhat, és mindegyik végén szerezhet egy exkluzív tárgyat, amelyet a Laborban egy különleges Evomon kombinálására használhat.


    Elfogyott a pénzed? Semmi gond, menj a Horgászterületre, és horgászj különleges és egyedi horgászcikkekért vagy válogatott halakért, amelyeket evómonod táplálékaként használhatsz, vagy eladhatsz és cserélhetsz jó Evocoint.

    Hogyan nézne ki álmai hálószobája?


    Szerezzen új bútorokat a gacha géppel, és szabja testre szobáját a kívánt módon a sok különböző bútor segítségével.

    Van még energiád egy csatához?


    Vidd be erős és rettenthetetlen felnőtt Evomonodat az utolsó csatákba, ahol különféle oktatóktól győzed le az Evomonokat. Még ha nem is tudod egyszerre legyőzni őket, vedd fel a csatában megszerzett összes tudásodat, és kombinálj egy új Evomont a laborban. Kezdj egy új kalandot új Evomonoddal, amíg le nem győzöd az összes szörnyet, és Evomon bajnok leszel.


    Kombináljon új Evomonokat a Laborban minden Evocycle végén. Amikor elveszítesz egy Evomont a csatában, vagy újraéleszthetsz egy régi evomont, vagy lefagyaszthatod, és abból két Evomont kombinálhatsz, hogy új tojást szülhessenek, egy teljesen más új Evomonnal, amely kiképzésre vár... Remélem, ezúttal minden rendben lesz .

    Mit kínál az Evomon játék?

    • Játssz igazi Evomon edzőként;
    • Vigyázz több mint 30 különböző evomonra, mindegyik 3 fejlesztéssel;
    • Fedezze fel a több mint 90 elérhető fejlesztést;
    • Horgászterület különféle halakkal és különleges felfedezendő tárgyakkal;
    • Expedíciós terület 3 különböző expedícióval, amelyek mindegyike 1 exkluzív minijátékot és egy különleges tárgyat tartalmaz, amely egy új Evomont enged ki a laboratóriumban;
    • Képzési terület 6 minijátékkal az Evomon képzéséhez és Evocoinok kereséséhez;
    • Csataterület 4 különböző szörnyeteggel, amelyeket le kell győzni, mindegyik más-más minijátékkal;
    • Egy labor, amely készen áll a fagyasztott Evomonok tárolására, felélesztésére, vagy egy teljesen más és új Evomon kombinálására;
    • Pixel art stílusú grafika;
    • 8 bites zenék;
    • 160:144-es felbontás a nagyobb elmélyülés érdekében a játékban;
    • Tamagotchi stílusú játék.

    És ne felejts el csatlakozni a Discord szerverünkhöz, hogy lépést tarthass a fejlődéssel, találkozz a fejlesztőkkel, és mielőbb hozzáférhess a képernyőképekhez, videókhoz és demókhoz!

    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Indie, Szimuláció, Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2022-12-15
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek