Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Fairywill Essential D7 elektromos fogkefe fehér (6973734202528)

    Kategória: Elektromos fogkefe

    Cikkszám: 6973734202528

    • 6 030 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    FairyWill FW507 szónikus fogkefe percenként akár 40 000 rezgést is generál, és 5 mód közül választhat. Intelligens 2 perces időzítővel is fel van szerelve. Hosszú élettartamú akkumulátora akár 30 napos használatot biztosít egyetlen töltéssel. Cserélhető hegyekkel is jár.

    A magas rezgési frekvenciának köszönhetően az FW507 fogkefe akár 2 perc alatt is alaposan megtisztítja! Tartalmaz egy intelligens időzítőt is, amely 30 másodpercenként rövid szünetet tart, hogy emlékeztesse Önt arra, hogy változtassa meg a fogat mosni kívánt száj területét. 2 perc elteltével a fogkefe automatikusan kikapcsol.

    Szabja testre a fogkefe működését igényeinek megfelelően. A készülék 5 üzemmód közül választhat. A Clean tökéletes mindennapi használatra, míg a White megszabadít a legmakacsabb plakkoktól és foltoktól. A Masszázs mód masszírozza az ínyt, a Polish mód pedig fényesíti az elülső fogakat. Gyengéd érzékeny mód is elérhető.

    Gond nélkül használja a fogkefét a zuhany alatt vagy a fürdőben. IPX7 vízálló. Minden használat után nyugodtan kimoshatod folyó víz alatt is, meghosszabbítva az élettartamát és csökkentve a baktériumok elszaporodásának kockázatát.

    A készlet 4 db cserélhető fogkefe fejet tartalmaz. Egy idő után a fogkefe fej színes sörtéi elkezdenek kifakulni, ami azt jelenti, hogy dobja ki, és helyezzen be egy újat.

    Ez a fogkefe hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel akár 30 napig is tökéletesen szolgáljon. Körülbelül 4 órát vesz igénybe az újratöltés. A készülék 110-240V feszültségtartományt támogat, ami azt jelenti, hogy nem csak egy normál hálózati töltőhöz, hanem például powerbankhoz vagy laptophoz is könnyedén csatlakoztatható.
    Egyéb tulajdonságok
    Energiaforrás: Akkumulátor
    Rezgések száma: 40000rezgés/perc
    Programok száma: 5
    Mozgás típusa: Szónikus
    Ajánlott: Felnőtt
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Fairywill Essential D7 elektromos fogkefe fehér (6973734202528) termékhez

    Hasonló termékek