Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Fairywill FW-507 elektromos fogkefe szett rózsaszín-fehér (6973734202511)

    Kategória: Elektromos fogkefe

    Cikkszám: 6973734202511

    • 6 095 Ft
    • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
      *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
    Megosztás

    Top termékek

    A magas rezgésfrekvenciának köszönhetően már 2 perc alatt alaposan megtisztítja! Tartalmaz egy intelligens időzítőt is, amely 30 másodpercenként rövid szünetet tart, hogy emlékeztesse Önt arra, hogy változtassa meg a szája területét fogmosás közben. 2 perc elteltével a fogkefe automatikusan kikapcsol.

    Szabja testre a fogkefe működését igényeinek megfelelően. A készülék 5 üzemmód közül választhat. A Clean tökéletes mindennapi használatra, míg a White megszabadít a legmakacsabb plakkoktól és foltoktól. A Masszázs mód masszírozza az ínyt, a Polish mód pedig fényesíti az elülső fogakat. Gyengéd érzékeny mód is elérhető.

    Gond nélkül használja a fogkefét a zuhany alatt vagy a fürdőben. IPX7 vízálló. Minden használat után folyó víz alatt is nyugodtan kimoshatja, meghosszabbítva az élettartamát és csökkentve a baktériumok elszaporodásának kockázatát.

    A készlet 4 db cserélhető fogkefe hegyet tartalmaz. Kioszthatja őket családtagjai között, vagy megtarthatja magának tartalékként. Ezek cseréjéről sem kell emlékezned! Egy idő után a hegy színes sörtéi elkezdenek kifakulni, ami azt jelenti, hogy dobja ki, és helyezzen be egy újat.

    Ez a fogkefe hosszú élettartamú akkumulátorral van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel akár 30 napig is tökéletesen szolgáljon. Körülbelül 4 órát vesz igénybe az újratöltés. A készülék 110-240V feszültségtartományt támogat, ami azt jelenti, hogy nem csak egy normál hálózati töltőhöz, hanem például powerbankhoz vagy laptophoz is könnyedén csatlakoztatható.
    Egyéb tulajdonságok
    Energiaforrás: Akkumulátor
    Rezgések száma: 40000rezgés/perc
    Programok száma: 5
    Mozgás típusa: Szónikus
    Ajánlott: Felnőtt
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Fairywill FW-507 elektromos fogkefe szett rózsaszín-fehér (6973734202511) termékhez

    Hasonló termékek