FIGYELEM! Ügyfélszolgálatunk nyitvatartási ideje megváltozott: H-P, 11:00 - 16:00 munkanapokon
Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Fresh 'n Rebel Flow Tip USB-C Vezetékes Headset - Rózsaszín

    Kategória: Fülhallgató

    Cikkszám: 3EP1101SP

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    KERESD A SZÍNT ÉS A HANGZÁST

    A Flow USB-C fülbe helyezhető fejhallgató kompakt és könnyű! Lehetővé teszik, hogy napi szinten élvezhesse a zenéjét. A fülbe helyezhető kialakítás szerény, de színes.


    VÁLASSZ MEGFELELŐT

    A Flow USB-C fejhallgató tipikus és nem hegyes változatban is elérhető. Mindkét változatot úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a füléhez, és egész nap kényelmesen érezze magát. Rajtad múlik, hogy melyik a kedvenc stílusod! A Flow Tip USB-C 3 méretű puha szilikon füldugóval rendelkezik, és passzív zajszűrést kínál a zajmentesebb zenehallgatás érdekében. Inkább tisztában marad a környezetével? Válassza a füldugó nélküli Flow USB-C-t.


    KRISTÁLYTISZTA

    A Flow USB-C fülhallgatók gazdag mélyhangokat és éles hangokat produkálnak, így szilárd hangélményt biztosítanak zenehallgatás vagy telefonhívás közben.


    VEZÉRLŐ

    A beépített távirányítóval és mikrofonnal könnyedén fogadhat telefonhívást vagy szüneteltetheti a zenét. Hagyja a telefont a zsebében vagy a táskájában, és használja a fejhallgatót a zenék és a telefonhívások vezérléséhez.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek