Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Frontline : Road to Moscow

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 306620

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 700 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek

  A játékosok a háború leghíresebb csatáin keresztül irányítják a német hadsereget, és a hatalmas Wehrmachtot Moszkva felé vezetik.

  A térképek és harci helyzetek sokfélesége teszi a Frontline-t annyira mássá és vonzóvá: a játékosok villámháborúkkal, lövészárokháborúkkal és kutyaviadalokkal szembesülnek, de olyan szokatlan helyzetekkel is szembesülnek, mint a páncélos konvoj elfogása, fontos dokumentumok visszaszerzése, stratégiai pozíciók elfoglalása és megsemmisítése. erődítmények.

  Az egységek a játék során a harci siker és a tapasztalat alapján frissülnek. Ez rendkívül hatékony eszköznek bizonyul majd a játékban való előrelépéshez, és a játékosok számára személyre szabott hadsereget biztosít a játékstílusuktól függően.

  30 csataforgatókönyv : mindegyiket olyan történelmi küldetések ihlették, amelyek 1941 nyara és 1944 vége között zajlottak

  • Szárazföldi, tengeri és légi harc : minden egységnek megvannak az erősségei és gyengeségei, amelyek különböző felhasználásra ösztönöznek, és egy extra stratégiai réteget adnak a játékhoz. Több mint 100 van belőlük!
  • Feloldás és frissítés : az egységek egyedi képességeket fejlesztenek ki a játékstílus alapján. Új egységek válnak elérhetővé a kampány során>
  • A térképek úgy készültek, hogy tükrözzék a valós terepet és azok drámai hatását a játékmenetre
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Stratégia
  Megjelenés dátuma: 2014-08-08
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Frontline : Road to Moscow termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek