Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Frostpunk: The Last Autumn

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1146960

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális

  Alapjáték Szükséges


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 1 765 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +350 Ft
  • Elérhető: Több mint 5 darab
  Megosztás

  Top termékek  Ismerje meg az események tragikus fordulatát, amelyek a Frostpunk zord világába vezetnek a The Last Autumn című előzménykiegészítésben. A Frostpunk univerzum nagymértékben kiterjesztése egy vadonatúj forgatókönyv bevezetésével, a kiegészítő tartalom a játékot megváltoztató új mechanikát, egyedi architektúrát is bemutat, és kiszélesíti a játék mély történetét és narratíváját.

  A bővítésről:

  Az utolsó ősz fordulópont a Frostpunk univerzumban. Felfedi a 113-as helyszín nyugtalan eseményeit és a generátor megépítéséért folytatott küzdelmét, mielőtt a fagyos fátyol beburkolja a Földet, ez az előzménykiterjesztés új környezet, új törvények könyvei és egyedi technológiák bevezetésével kiszélesíti a Frostpunk univerzumot, és számos új épületet mutat be. – mindez lehetővé teszi a társadalom és a város szokatlan módon történő alakítását. A világ egyik legnagyobb technológiai csodáján – a Generátoron – dolgozó mérnökcsoport vezetése megköveteli, hogy stratégiáját a rendkívüli helyzetekhez igazítsa. A 113-as webhely vezetőjeként reménykedjen a legjobbban, de készüljön fel a legrosszabbra. A királynőért és a hazáért!

  The Last Autumn – jellemzők:

  • Előzménytörténet, amely egy új, hó még nem borított környezetben játszódik, és lehetővé teszi a játékosoknak, hogy az alapoktól kezdve megépítsék a Generátort, hogy felkészítsék társadalmukat a közelgő télre.
  • Egy új Endless Mode változat – Builders –, amely különböző beállításokkal és megoldásokkal újradefiniálja a játékosok előtt álló kihívásokat.
  • Két új törvénykönyv, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy korábban ismeretlen módon alakítsák társadalmukat.
  • Új fenyegetések és kezelendő problémák, mint például a mérgező gázok és a sztrájkoló munkavállalók.
  • Befolyásolja a társadalmat kreatív új módokon, a szakszervezetek létrehozásától a nyílt manipulációig.
  • Új technológiai fa, felfedezendő találmányok és megszerezhető erőforrások.
  • 25 új épületet kell építeni, például dokkot, távíróállomást, szakszervezeti épületet és még sok mást.
  • Új társadalmi osztályok, köztük az elítéltek – olcsó és engedelmes munkaerő.  EZ A BŐVÍTÉS A HIVATALOS FROSTPUNK SZEZONBÉRJÉNEK RÉSZE

  Megjelent a Frostpunk hivatalos szezonbérlete! Hozzáférést biztosít a játékhoz a premier óta megjelent összes további tartalomhoz, beleértve a három kiegészítőt ( The Last Autumn , On The Edge és The Rifts ), amelyek széles körben kiszélesítik a fő történetet, és sok hiányosságot pótolnak a játék univerzumában. Sőt, ha végzett magával a játékkal, ellazulhat a hangszerelt zenét tartalmazó Digital Soundtrack hallgatása közben, vagy többet tudhat meg a világról az exkluzív Digital Artbook segítségével.

  KATTINTSON TOVÁBBI SZEZONBÉRLET INFORMÁCIÓÉRT

  Egyáltalán nincs játék? Ne aggódjon tovább, hiszen a Frostpunk: Game of the Year Edition az, amit keres. Tartalmazza a fő játékot, a szezonbérletet és az összes exkluzív tartalmat kedvezményes áron.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Kiegészítő
  Műfaj: Szimuláció Stratégia
  Életkor: 16+
  Megjelenés dátuma: 2020-01-21
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Frostpunk: The Last Autumn termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek