Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Gatling Gears

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 102810

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  A termék nem elérhető

  Megosztás

  Top termékek

  Mikor a természeti erőforrásokra éhező Birodalom megkezdi pusztító uralmát, Max Brawley-re, egy nyugalmazott Gatling Gear pilótára vár a feladat, hogy megállítsa őket. Unokahúga és jó öreg Gatling Gear egysége segítségével kell elküzdenie magát a Birodalom szívéig, hogy a forrásánál állítsa meg a pusztítást.

  Fő jellemzők:

  • Harcolj a Birodalom ellen egy barátoddal - csatázz a gonosszal egy baráttal az oldaladon, vagy online, egy részletes, számos környezetet és ellenséget felvonultató hadjárat során. Próbáljátok ki, ki bírja a legtovább az egymást követő hullámokban támadó ellenséggel szemben „Túlélő módban”.
  • Szállj szembe epikus főellenségekkel - küzdd át magad hat hihetetlen kihívást jelentő főellenségcsatán, nálad sokkalta nagyobb ellenségek ellen.
  • Lőj mindenre, amit látsz - pusztítsd el az utadban álló ellenségek hordáit, intenzív akciót kínáló játékmenetben, hat egyedi környezeten át. Lőj szét épületeket és fákat, ahogy nyomulsz előre bosszúhadjáratod során, és LŐJ MINDENRE, AMIT LÁTSZ!
  • Könnyen irányítható rombolás - könnyű kétkaros irányítás, amivel rögtön otthon érzed magad a játékban és rommá lőheted a dolgokat, de az összetett apróságok miatt fejlesztheted ügyességed és visszajöhetsz újabb menetekre.
  A JÁTÉKHOZ A TERMÉK VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZŐDÉSÉNEK (EULA) ELFOGADÁSA, EA/ORIGIN FIÓK, ÉS A JÁTÉK MELLÉKELT SOROZATSZÁMMAL TÖRTÉNŐ REGISZTRÁLÁSA SZÜKSÉGES. A SOROZATSZÁM HASZNÁLAT UTÁN NEM ÁTRUHÁZHATÓ. AZ EULA MEGTALÁLHATÓ A http://WWW.EA.COM/1/PRODUCT-EULAS OLDALON. Az EA ONLINE ADATVÉDELMI NYILATKOZATA ÉS A SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK MEGTALÁLHATÓK A http://WWW.EA.COM OLDALON. CSAK 13. ÉLETÉVÉT BETÖLTÖTT SZEMÉLY AKTIVÁLHATJA A SZOFTVERT, VEHETI IGÉNYBE AZ ONLINE FUNKCIÓKAT ÉS REGISZTRÁLHAT EA/ORIGIN FIÓKOT. AZ EA ESETLEGESEN NYÚJTHAT BIZONYOS TOVÁBBI TARTALMAKAT ÉS/VAGY FRISSÍTÉSEKET TOVÁBBI DÍJ NÉLKÜL, HA ÉS AMIKOR ELÉRHETŐK LESZNEK. AZ EA A http://WWW.EA.COM/2/SERVICE-UPDATES OLDALON 30 NAPPAL KORÁBBAN KÖZZÉTETT ÉRTESÍTÉST KÖVETŐEN MEGSZÜNTETHETI AZ ONLINE FUNKCIÓKAT.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland Indie Akció
  Életkor: 12+
  Megjelenés dátuma: 2011-08-30
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés a Gatling Gears termékhez

  Hasonló termékek

  További termékek