Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Genesis Tellur 400 Octagon Logo Protective gamer szőnyeg 100 cm (NDG-2066)

  Kategória: Gamer szőnyeg

  Cikkszám: NDG-2066

  • 13 350 Ft
   Nettó ár: 10 512 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  TELLUR 400 OCTAGON LOGO

  Szerelje fel munkaállomását Genesis Tellur 400 Octagon Logo-val - egy speciálisan játékszékekhez és irodai székekhez tervezett padlószőnyeggel, amely nemcsak a felületet védi a karcolásoktól, hanem a szék mozgatását is megkönnyíti, mindezt a puha anyagának köszönhetően. Egyedi formák? Biztos lehet benne, hogy nekik köszönhetően könnyedén beépítheti állványába a Genesis Tellur 400 Octagon logót.

  A FELÜLETI KARCSOLÁSOK MÁR TÖRTÉNELEM

  Felejtsd el a horzsolásokat, karcolásokat és repedéseket. A Genesis Tellur 400 Octagon Logo egy speciális szőnyeg, amelyet az Ön padlójának biztonságát szem előtt tartva terveztünk. Ráadásul a puha szövet védő tulajdonságai nem az egyetlen előnyt jelentenek. Tartósságára és szabadságára is számíthat, hogy székét egyik helyről a másikra mozgassa – mindezt különösebb ellenállás nélkül. Hozza ki a legtöbbet székéből a Genesis Tellur 400 Octagon logóval.

  NAGY TERÜLET

  Nagy szőnyegfelület = több hely az Ön számára és kevesebb karcolás a padlón. Akár 100 cm átmérőjű, gondoskodik az Ön kényelméről, akár csendes játékot folytat, akár egy dinamikus összecsapáson vesz részt.


  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek