Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  GNOSIA

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 1608290

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 9 105 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  A Gnosia hazugság. Embernek színlelve közel kerülnek egymáshoz, trükköznek és megtévesztenek, majd egy-egy áldozatot iktatnak ki...

  Egy sodródó űrhajó legénysége, amely a „Gnosia” néven ismert titokzatos és halálos fenyegetéssel néz szembe, és fogalma sincs, hogy közülük ki az ellenség, kétségbeesett tervet dolgoz ki a túlélésre. Közülük a leggyanúsabbakat egyenként „hideg álomba” helyezik, hogy megszabadítsák a hajót Gnosiától.

  A Gnosia egy Sci-Fi Social Deduction RPG, amelyben különféle egyedi karakterekkel beszélgethetsz azzal a céllal, hogy azonosítsd a Gnosiát a csoportban. A játékosoknak fel kell használniuk a megbeszélések során összegyűjtött információkat, hogy megtudják, szerintük ki a Gnosia, majd szavazniuk kell a hideg alvásra. Ahogy haladsz, a képességeid javulnak – de a legénységé is.
  A legénység, a Gnosia és a különféle „szerepek” számának növekedésével egyre nehezebb lesz megállapítani, hogy ki mond igazat. Dolgozzon együtt a személyzet többi tagjával vagy ellene, hogy biztosítsa a túlélést a végéig.

  · Ismételten játsszon át „hurkokon”, különleges eseményeket indítva el, hogy megfejtse a rejtélyeket egy egyedülállóan eredeti narratívában. Bizonyos események új parancsokat nyitnak meg, amelyeket a beszélgetések során használhat.

  · Lépjen be a különböző szerepekbe, hogy különböző karaktereket alakítson ki. Statisztikái meghatározzák, hogy milyen hatékonyan tudja befolyásolni a csoport véleményét vagy hazudni, és befolyásolja annak valószínűségét is, hogy hideg alvásra választanak.

  · Vegyen részt egy lebilincselő és eklektikus szereplőgárdával, és tapasztalja meg a véletlenszerűen elindított eseményeket, amelyek mindegyike egyedi a témájánál. A karakteres események különleges „Jegyzetek” formájában fednek fel információkat a legénységtársaidról.
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Kaland
  Megjelenés dátuma: 2022-01-23
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek