Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    GNOSIA

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 1608290

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    • 7 050 Ft

    Szolgáltatásaink:
    Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
    Megosztás

    Top termékek

    A Gnosia hazugság. Embernek színlelve közel kerülnek egymáshoz, trükköznek és megtévesztenek, majd egy-egy áldozatot iktatnak ki...

    Egy sodródó űrhajó legénysége, amely a „Gnosia” néven ismert titokzatos és halálos fenyegetéssel néz szembe, és fogalma sincs, hogy közülük ki az ellenség, kétségbeesett tervet dolgoz ki a túlélésre. Közülük a leggyanúsabbakat egyenként „hideg álomba” helyezik, hogy megszabadítsák a hajót Gnosiától.

    A Gnosia egy Sci-Fi Social Deduction RPG, amelyben különféle egyedi karakterekkel beszélgethetsz azzal a céllal, hogy azonosítsd a Gnosiát a csoportban. A játékosoknak fel kell használniuk a megbeszélések során összegyűjtött információkat, hogy megtudják, szerintük ki a Gnosia, majd szavazniuk kell a hideg alvásra. Ahogy haladsz, a képességeid javulnak – de a legénységé is.
    A legénység, a Gnosia és a különféle „szerepek” számának növekedésével egyre nehezebb lesz megállapítani, hogy ki mond igazat. Dolgozzon együtt a személyzet többi tagjával vagy ellene, hogy biztosítsa a túlélést a végéig.

    · Ismételten játsszon át „hurkokon”, különleges eseményeket indítva el, hogy megfejtse a rejtélyeket egy egyedülállóan eredeti narratívában. Bizonyos események új parancsokat nyitnak meg, amelyeket a beszélgetések során használhat.

    · Lépjen be a különböző szerepekbe, hogy különböző karaktereket alakítson ki. Statisztikái meghatározzák, hogy milyen hatékonyan tudja befolyásolni a csoport véleményét vagy hazudni, és befolyásolja annak valószínűségét is, hogy hideg alvásra választanak.

    · Vegyen részt egy lebilincselő és eklektikus szereplőgárdával, és tapasztalja meg a véletlenszerűen elindított eseményeket, amelyek mindegyike egyedi a témájánál. A karakteres események különleges „Jegyzetek” formájában fednek fel információkat a legénységtársaidról.
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland
    Megjelenés dátuma: 2022-01-23
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a GNOSIA termékhez

    Hasonló termékek