Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  GOAT OF DUTY

  Digitális Steam

  Kategória: PC elektronikus játék licensz

  Cikkszám: 555000

  Felhasználási idő: 1 hónap

  Platform

  Digitális


  Ez a termék csak számítógépen futtatható!

  • 760 Ft

  Szolgáltatásaink:
  Ajándékkártyaként kérem +490 Ft
  Megosztás

  Top termékek

  Csorda csomag


  A Játékról


  Az egész egy furcsa nukleáris balesettel kezdődött, amely minden kecskének megadta a szükséges intelligenciát ahhoz, hogy gyorsan megdöntsék emberi gazdájukat erőteljes kosaikkal, magasugrásaikkal és fülbemászó üvöltéseivel. Nem, várj, nem ez volt. A kecskék kezdettől fogva intelligensek voltak, de mivel nem volt hüvelykujjuk, türelmesen várták, hogy az emberiség olyan automatizált robotokat fejleszthessen ki, amelyek képesek előállítani, amire szükségük van, hogy... Nem, ez sem működik. Egy alternatív univerzumban a kecskék a világ leghatalmasabb harcosai...  A Goat of Duty egy gyors tempójú és intenzív többjátékos első személyű lövöldözős játék, és nagyjából ennyit kell tudnod. Nincs értelmetlenség: nem kell egy bonyolult metajátékot elsajátítani, különböző karaktereket tanulni, készségeket kombinálni, stratégiai csapatjátékot... csak ördögi harci arénák,
  erős fegyverek és gyors tempójú akciók. Nos, és sok ostoba humor, őrült kecskepajták (bőrök) és kecskemechanika, hogy kedvedre trollkodd a barátaidat!  • Kecske. Felfegyverzett kecske vagy, aki más kecskékkel harcol. Ennél jobb nem lesz!
  • Tapasztalja meg az intenzív deathmatch többjátékos csatákat 2-10 kecskével
  • Gyors iramú játékmenet: A kecskék végül is gyorsak és fürgeek; szinte bármire képesek felmászni és nagyon magasra ugrani.
  • Old-school, nonszensz lövöldözős élmény : Csak te és a képességeid az ellenségeiddel szemben!
  • Viselj őrült kecskeruhát, táncolj, mint egy kecske, és trollkodd a haverjaidat , amikor megütöd őket a harcban!
  • Négy többjátékos mód: klasszikus, mindenki számára ingyenes, Gun Deathmatch, Herd Wars (vagy csapatos deathmatch emberek számára) és egy eredeti, új mód: az őrült Fus Ro Arena
  • Fedezzen fel sokféle őrült térképet különböző játékstílusokkal: érezze magát otthon egy futurisztikus farmon, fedezze fel a távoli bolygók hegyeit, élje túl a bárányok sivatagát, élje át a hajmeresztő félelmet a horror kútnál, sodródjon az űrállomáson, vagy találkozzon elképesztő véletlenszerűség a középkori faluban -- többek között!
  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Akció
  Megjelenés dátuma: 2019-07-10
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek