Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Godan A kis hableány: Ariel jelmez - S méret

    Kategória: Jelmezek

    Cikkszám: 140719L

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Merülj el a mesevilágba Arielként!

    Álmodozol arról, hogy a "A kis hableány" című mese imádnivaló kis hableánya legyél? Ariel Basic jelmez a tökéletes választás! Ez a gyönyörű, Ariel karaktere által ihletett ruhaköltemény lehetővé teszi, hogy elmerülj a víz alatti kalandok és álmok varázslatos világába. Tökéletes mind a Disney meséket kedvelő gyermekek, mind a felnőttek számára, akik felejthetetlen hangulatot szeretnének teremteni egy közelgő farsangi, születésnapi vagy tematikus partin.

    Elegáns és varázslatos jelmez - Készülj fel a víz alatti kalandra!

    Ez az S méretű Ariel jelmez lenyűgöző a részletes kidolgozásával és a hiteles megjelenésével. A minden részletre odafigyelve összeállított jelmez Ariel ruhájának jellegzetes elemeit tartalmazza, beleértve a gyönyörű tüllfarkat is. Úgy fogod érezni magad benne, mint Atlantisz igazi hercegnője, aki készen áll a víz alatti kalandra. Bármilyen alkalomra is kerüljön sor, ez a bájos Ariel Basic jelmez elrepít a Disney mesék világába, és lehetővé teszi, hogy átérezd ennek a rendkívüli történetnek a varázsát és báját. Fedezd fel a tengeri királyság titkait Arielként a közelgő karneválon, és örvendeztess meg mindenkit a jelenléteddel!

    Műszaki adatok:
    • Méret: S (5-6 éves korosztály részére)
    • Mellbőség: 66 cm
    • Derékbőség: 58 cm
    • Csípő kerülete: 67 cm
    • Lábhossz: 45-51 cm
    • Magasság: 109 - 123 cm
    • Súly: 18 - 22 kg
    A cipő nem része a jelmeznek.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek