Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Gray Matter

    Digitális Steam

    Kategória: PC elektronikus játék licensz

    Cikkszám: 260570

    Felhasználási idő: 1 hónap

    Platform

    Digitális


    Ez a termék csak számítógépen futtatható!

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Egy tragikus baleset után Dr. David Styles neurobiológus remete lett, és ritkán hagyja el otthonát, a Dread Hill House-t. Egy nap Samantha Everett, egy utcabűvész megjelenik Dr. Style küszöbén, éppen akkor, amikor új asszisztenst keres.

    Samantha első feladata, hogy találjon hat embert, akik megalakítják az emberi tengerimalacokból álló „Bárányklubot” Dr. Style tesztjeihez az Oxfordi Egyetemen. A kísérlet elég ártatlanul indul, de aztán megmagyarázhatatlan események láncolata kezdődik, egymás után.

    Ezek a kísérletek olyan ártatlanok, mint amilyennek látszanak? Mi Dr. Styles kutatásának valódi célja? Milyen titkok várnak átkelésre a másik oldalról?

    A Szürke anyagban a legendás játékszerző, Jane Jensen (a Gabriel Knight sorozat alkotója) a valóság természetével és az emberi elme erejével kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik egy rejtélyes kalandban, amely 8 hatalmas fejezetből áll. Jensen a tudomány és a természetfeletti elemeit ötvözi a karakterre és a történetre fektetett elismert hangsúllyal, hogy példátlan paranormális élményt hozzon létre, amely a végsőkig magával ragad.

    Jellemzők:


    • A legendás játékszerző, Jane Jensentől a GREY MATTER a tudomány és a természetfeletti elemeit ötvözi a karakterrel és a történettel, hogy példátlan paranormális élményt hozzon létre.
    • A gótikus regénystílusban elmesélt sötét történet nyolc epikus fejezetben
    • Játssz Dr. Styles és Samantha szerepében
    • Innovatív játékmenet, amely ötvözi a tudományt és a természetfelettit
    Egyéb tulajdonságok
    Platform: Steam
    Típus: Játék
    Műfaj: Kaland Könnyed
    Megjelenés dátuma: 2014-04-01
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés a Gray Matter termékhez

    Hasonló termékek