Kosár
  Összesen : 0 Ft
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  Green Cell CAV05 akkumulátor (12.8V / 100Ah)

  Kategória: Szünetmentes tápegységek akkumulátorai

  Cikkszám: CAV05

  • 233 220 Ft
  • Rendelésre - Várható szállítás: 4-9 munkanapon belül*
   *Érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon pontosabb információkért.
  Megosztás

  Top termékek

  Green Cell LiFePO4 12.8V / 100Ah / 1280Wh LFP lítium akkumulátor 12V BMS-sel lakókocsikhoz, napenergia- és szélenergia rendszerekhez, élelmiszer-teherautókhoz

  • A lítium-vas-foszfát akkumulátort kiemelkedő tartósság, áramteljesítmény és töltési sebesség jellemzi. Ezenkívül hosszabb az élettartama, és könnyebb alternatívája az ólom-savas akkumulátoroknak.
  • A LiFePO4 még 3000 töltési cikluson keresztül is megőrzi kapacitásának 100%-át, így több mint 10 éves működést biztosít. Alacsony önkisülési sebességének köszönhetően az akkumulátor egy év tárolás után is teljesen üzemkész.
  • A hosszú akkumulátor-élettartamnak, a nagy tartósságnak, az alacsony tömegnek és áramparamétereknek köszönhetően ezeket az akkumulátorokat szabadidős járművekben és lakóautókban, valamint a napelemes otthonok áramellátását biztosító fotovoltaikában is lehet használni.
  • A nanofoszfát akkumulátorok BMS akkumulátor-kezelő rendszerrel vannak felszerelve, amely nemcsak az akkumulátor töltését és lemerülését figyeli, hanem a hőmérsékletet is, így biztosítva a működés biztonságát és maximalizálva az akkumulátor élettartamát.
  Egyéb tulajdonságok
  *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
  0 értékelés ehhez a termékhez

  Hasonló termékek