Kosár
    Összesen : 0 Ft
    A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

    Green Cell CAV05 akkumulátor (12.8V / 100Ah)

    Kategória: Szünetmentes tápegységek akkumulátorai

    Cikkszám: CAV05

    A termék nem elérhető

    Megosztás

    Top termékek

    Green Cell LiFePO4 12.8V / 100Ah / 1280Wh LFP lítium akkumulátor 12V BMS-sel lakókocsikhoz, napenergia- és szélenergia rendszerekhez, élelmiszer-teherautókhoz

    • A lítium-vas-foszfát akkumulátort kiemelkedő tartósság, áramteljesítmény és töltési sebesség jellemzi. Ezenkívül hosszabb az élettartama, és könnyebb alternatívája az ólom-savas akkumulátoroknak.
    • A LiFePO4 még 3000 töltési cikluson keresztül is megőrzi kapacitásának 100%-át, így több mint 10 éves működést biztosít. Alacsony önkisülési sebességének köszönhetően az akkumulátor egy év tárolás után is teljesen üzemkész.
    • A hosszú akkumulátor-élettartamnak, a nagy tartósságnak, az alacsony tömegnek és áramparamétereknek köszönhetően ezeket az akkumulátorokat szabadidős járművekben és lakóautókban, valamint a napelemes otthonok áramellátását biztosító fotovoltaikában is lehet használni.
    • A nanofoszfát akkumulátorok BMS akkumulátor-kezelő rendszerrel vannak felszerelve, amely nemcsak az akkumulátor töltését és lemerülését figyeli, hanem a hőmérsékletet is, így biztosítva a működés biztonságát és maximalizálva az akkumulátor élettartamát.
    Egyéb tulajdonságok
    *A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
    0 értékelés ehhez a termékhez

    Hasonló termékek